Matkalla: 24h in Malibu, California
Meidän 24 tuntia Malibussa meni aika pitkälti niin, että ajoimme Malibuun suoraan Hollywoodin hotellistamme pitkin rannan kaunista Pacific Coast Highwayta. Checkkasimme hotelliimme (Malibu Motel - suosittelen!) ja painelimme suoraan rannalle. Ja mikä kivointa, rannalle pystyi kävelemään meidän hotellilta. Hotellimme oli nimittäin aivan meren rannassa kulkevan PCH vieressä, ja meidän partsilta näki myös merelle, mutta tosin aivan mistä tahansa kohtaa rannalle ei ole julkista pääsyä vaan osa taloista ja rannoista oli privatteja. Mutta Malibussakin on yleinen ranta ja se on ihan helppo löytää parkkipaikkojen perusteella.

Malibun ranta on Santa Monican ja Venicen rantoihin verrattuna paljon pienempi ja intiimimpi. Päivämme sujui rannalla chillaillen ja picnic-eväitä syöden. Ihan huippu juttu oli se, että meidän hotellin vieressä oli Pacific Coast Greens -ruokakauppa. Täynnä luomua ja muuta orgaanista ruokaa viineistä lounastiskille, lisäksi kaupasta löytyi kosmetiikkaa yms yms. Kauppa on siis kuten Whole foods, mutta tämä oli Malibun oma sellainen. Sieltä sai vaikka mitä ihania herkkuja rannalle ja kätevästi hotelliin.

Beachipäivän jälkeen käväistiin nopeasti hotellilla vaihtamassa vaatteet illalliselle. Olimme varanneet pöydän Malibu Beach Inn -hotellista auringon laskun aikaan. Ulkoterassilta. Merenrannasta. Iiiiks. Jänskätti kovasti, ja mietin hetken pukukoodia kauhistuneena, mutta hyvin sulauduimme kuitenkin mielestämme joukkoon :) Terassilta maisemat olivat jumalaisen kauniit, ruoka maistuvaa ja saimme nauttia myös semi-upeasta auringonlaskusta (oletan, että tummista pilvistä johtuen ei aivan parastaan päässyt Malibu tarjoamaan meille). Ehkä seuraavalla kerralla sitten? :)


Uusi aamu Malibussa alkoi auringonpaisteella, yeij! Aina yhtä ihmeellistä, että aurinko voi tosiaan paistaa joka päivä(!) Näitä ihmisen pieniä-suuria iloja... Aamupala (smoothiet, croisantit ja muffinit) haettiin uudesta lempparilikkeestä Pacific Coast Greens:stä, jossa muuten olisin voinut viettää aikaa tuntitolkulla. Tykkään hurjasti kierrellä elintarvikeliikkeitä kaikkien ihanien uusien löytyjen toivossa (sekä outoja asioita ihmetellessä).

Hotellille oli jätettävä haikeat hyvästit jo yhden päivän jälkeen. Jos meillä olisi ollut mahdollista peruuttaa tuleva Venicen hotellivaraus, olisimme ehdottomasti jäänet Malibuun pidemmäksi aikaa. Ensi kerralla sitten :)
Malibu -päivän saldona oli aika tiukat rusketusrajat, paljon surffareiden bongausta, hyvää fiilistä, kiva pikku-kylä fiilis (koristeltuna järkyttävän hintaisilla rantahuviloilla) ja kyllä, rakkaus Malibuun.

Jos muuten haluatte ihailla suoraa livekuvaa Malibun rannalta niin Malibu Beach Inn hotellin web-kamera tarjoaa sen tästä. Toki aikaero kannattaa huomioida parhaimman beachikuvan saavuttamiseksi :)

2 kommenttia

 1. Ihana, ihana, ihana! Kaikki tässä(kin) postauksessa oli kyllä yhtä herkkua. Mekin ajettiin Malibun ohi ja näin tuon teidän illallispaikan ja mietin että yövyitteköhän te siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, ihanaa olikin! :) Ja huippua että ajoitte Malibussa *voi-huokaus-mikä-ikävä-takaisin*
   Malibu Beach Inn -hotellin hinnat olivat niin monta sataa euroa yöltä, että ei yksinkertaisesti voinut yöpyä siellä. Voisikohan tähänkin sanoa että ehkä joskus(?) ;) Ainakin toivottavasti. Hienon näköinen hotellin joka tapauksessa. ja sijaintihan on paras mahdollinen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!