Matkalla: Runyon CanyonHollywoodin kukkuloille nouseva Runyon Canyon puisto on hurjan suosittu lenkkeilypaikka. Perille pääsee suht´ lähelle myös autolla Mulholland Drivea pitkin, mutta ehdottomasti ylös perille kannattaa haikkailla. Mulhollandia voi ajella sitten muulloin ja ihastella ja ihmetellä julkkisien isoja huviloita sekä lukuisia turistibusseja. Runyon Canyolle pääsee siis useampaa eri reittiä ja alhaalta Hollywoodista lähdettäessä voit valita kuntosi mukaan vaikeammasta helpoimpaan reitin. Me oletettavasti otettiin se helpoin. Ainakin selvisin siitä! :) Kuvista näkee ihmismuurahaisia lenkkipoluillaan. Hikeä pukkasi, mutta vitsi että oli kivvaa!

Jälleen kerran puisto oli täynnä koiranulkoilijottajia (sanoinko jo että haluan koiran?), perheitä, lenkkeilijöitä ja aivan ylikuntoisia lihaskimppuja. Täytyy kyllä nostaa hattua noille kaiffareille jotka juoksivat mennen tullen ohitse Canyonilla. Tuli hiki pelkästä ajatuksesta. Onneksi me tavikset myös sovittiin joukkoon ja jälleen kerran perillä ylhäällä palkintona oli aivan upeat näkymät Downtowniin, sekä vielä lähemmät näkymät kuin Griffitiltä, Hollywood-kyltille. Lisäksi tämä on se aluea, jossa asustelee todella moni julkimo. Sen pystyi huomaamaan myös siellä olevista huviloista.
Söpönä yksityiskohtana täällä oli se että koirille oli omia juomakuppeja pultattuna penkkeihin kiinni, eli pystyit juottamaan koiraasi matkalla. Lisäksi täällä liikkui vesikaupustelijoita, jos oma vesipullo oli päässyt unohtumaan tai loppumaan.

Oih, voinko päästä tänne pian uudestaan? Lupaan ostaa oikeat lenkkaritkin.
4 kommenttia

 1. Hih tulee kuuma pelkästä kuvien katselusta. :D Aamunaikaiset tunnit ovat parhaita näin kesäaikaan tuolla Ranyonissa, muuten kuolee pystyyn. :D Viimeksi otimme hankalimman reitin ylös ja pilvet päättivät poistua samaan aikaan taivaalta. Aivan järkyttävä kuuma ja henkeä piti vetää useamman kerran matkalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Madde ja kiitos kommentistasi - ne lämmittää aina niin kovasti mieltä :)

   Uijuih, olette menneet vaikeinta reittiä pitkin ylös. Cheers! :D Ei taitaisi onnistua minulta nimittäin :) Ja ihan totta, että aamuvirkkuna tuolla on oltava, muuten sinne vain pakahtuu... Muistan blogistasi sen vinkin lukeneenikin, muuut-ta olen niin kovin kehno aamuherätyksissä, hihhh ;DDD Seuraavaa kertaa innolla odottaen! Ihanaa kesää sinulle sinne ihanaiseen Californiaan <3

   Poista
 2. Mua harmittaa, ettei ehditty tällä reissulla tuonne, mutta tuo pitää päästä haikkaamaan joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Katsos seuraavalla kerralla sitten :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!