Valkoiset MK:n skinny jeansit MalibussaMiten tämän nyt aloittaisi. Tuosta otsikosta ei nimittäin helposti tunnistaisi minua.... Paitsi ehkä tuosta Malibusta koska se liittyy Kaliforniaan :) Mutta totta tosiaan tälläiset housut tuli ostettua reissusta. Ja itseasiassa tarina menee niin, että ihastuin näihin housuihin jo matkan alussa Torontossa. Otin MK:n liikkeestä kesämallisto-esitteen mukaani, jossa nämä housut olivat. Tietysti sellaisen pitkän hoikan mallin jalassa. Näytti törkeen hyvältä! Tuli kyynel, ja ajatus että ei tälläinen lyhyt jalkainen vain ole tehty noille. Noh, MK:n esite matkusti mukanani New Yorkiin. Olkoon New Yorkin taika tai jotain muuta maagista, mutta Nycin Sohon myymälässä näin nämä housut ensi kertaa livenä ja ystäväni pakottivat minua sovittamaan niitä. Sovitin ja aika lailla ihastuin. Pituutta en tietenkään jalkoihini enempää saanut (hahaha), mutta kuvittelin sovituskopissa että pidänkin näitä mieluiten korollisten kenkien kanssa. Otin riskin, ja pienellä ystävien painostuksella ostin nämä. Tulin aika onnelliseksi. Korjaan, tosi onnelliseksi! :)

Näissä kuvissa ollaan Malibussa, jossa housut saivat ensi-iltansa, ja jalassani olivat sandaalit. Voitte vaan uskoa että olin kuvia otettaessa niin mukavuusalueen ulkopuolella, että voi apua :) (en yleensä ota päivän asukuvia lainkaan. Miten te muut osaatte ja onnistutte?). Siinä ne kuitenkin nyt ovat, aika lailla uudet lempparit -vaikka vaikea väri onkin - ja kunhan niitä osaisi pitääkin joskus. MICHAEL Michael Korsin Zipper-Cuff Skinny Jeansit.
Ai niin, housujen hinta oli kesäkuun alussa Nycissä 120 (usd), parin viikon päästä samat housut oli jo alessa 80 (usd) Santa Monicassa. Nyt katsoin webistä että hinta on 79 usd. Että ei kyllä kauan aikaa olisi aleja tarvinnut odottaa...no, meni jo, ja sain tarinan housuilleni :)

4 kommenttia

 1. Ensinnäkin Sanna, sun pitää alkaa ottaa päivän asu -kuvia, koska sulla on ihania vaatteita, joista me muut voitais inspiroitua! Ja toisekseen: mitä ihmettä, en oo ikinä huomannut, että sulla ois lyhyet jalat :D Nää on näitä naisten juttuja, kun kaikilla on joku hassu käsitys itsestään. Minusta ois ihana olla sellanen pikku Eva Longoria! Nuo housut näyttää sulla aivan i-ha-ni-ta! Luojan kiitos ostit ne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ulla, sydäntä lämmitti tämä kommentti. Kii-tos <3
   No mutta se on varmaan ihan totta että naisten juttuja nää fiksaatiot on :) hihhh... Tulipas niin iloinen olo tästä kommentista että jalkani venyivät varmaan viisi senttiä, hahaha :DDD thsihhh... :)
   Onnentäyteistä päivän jatkoa sinulle Ulla!

   Poista
  2. Kiitos ja hih ihana oot! "jalkani venyivät varmaan viisi senttiä" :DDD

   Poista
  3. :DDD kyllä venyivät, ja sitten vielä tämä http://instagram.com/p/cZrt14FeH7/ Sattuikin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!