Matkalla: Up in the Air. City of Angels.Tässä muutamia kuvia yhdestä huimasta kokemuksesta jonka koimme lomallamme. Nimittäin lahjana ystäviltämme saimme 90 minuutin kestoisen pienlentokone ajelun Los Angelesin yllä. Lentopelkoista jännitti aika lailla, mutta olen kerran aikaisemmin ollut pienlentokoneen kyydissä ja siitä oli hyvät fiilikset, ja itseasiassa vakuutuin jälleen että tällä tapaa lentäminen on minulle paljon mukavampaa kuin isossa matkustajakoneessa istuminen. Voitin siis pelkoni, ja astuin kyytiin :)
Lento suuntautui sisämaasta yli rantojen kohti Catalina Islandia, joka näytti upealle! Suunniteltiinkin että sinne täytyy mennä pariksi päiväksi seuraavalla kerralla. Siellä voi telttailla, haikata, ja viettää ranta-elämää. Koneestä käsin satamassa näkyi myös iso Karibianristeilyalus pysähtyneenä saarelle, joten jotainhan spessua siellä täytyy olla :)
Koneesta näin myös Disneylandin, sekä ne kuuluisat LA:n ruuhkat (huh, että olivat autojonot pitkiä näin ilmasta käsin nähtynä). Mutta kuten kuvista käy ilmi, LA:ssa on niin kaikkea; on vihreää, on kuivaa, on meren rantaa pitkälti, on vuoria ja välillä vuorilla lunta, on aavikkomaisemia, on jokia, ja niitä ihania palmuja lähes kaikkialle. Siis lähestulkoon jokaiseen makuun jotain.


 Aikas huikeaa, vai mitä! Olisitko uskaltautunut nousta lentoon mahdollisuuden tullen? Tai kenties lentänyt jonkun kaupungin yllä pienkoneella?

2 kommenttia

  1. Olipas makeaa päästä näkemään LA:ta ilmasta näiden sun otosten kautta! Huh, aivan käsittämättömän upea paikka maalta, mereltä ja ilmasta katsottuna ja koettuna. Tahtoo takaisiin tuonne! Ja kyllä voisin lähteä lennolle, jos on tollaset maisemat! Vaikkakin Chicago-El Paso-lennon jälkeen tuntui, etten ikinä halua enää pikkukoneeseen, kun niin kuoppaista kyytiä oli pitkän aikaa, että yrjö meinas lentää sekä mulla että makella. Mut ei onneksi kuitenkaan. Tuliko tossa pikkukoneessa ollenkaan paha olo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiinh, minäkin tahtoo takaisin tuonne! :) Voih ei, että teillä oli kehno sisäinen lento. Ne on kamalia kokemuksia. Mutta olen nyt kyllä todennut että sisäisillä lennoilla Jenkeissä keikuttaa aina. Hirmusesti ilmakuoppia siinä sisämaan kohdalla. Ei kivaa. Näin pienessä koneessa kun tämä oli, ei tullut paha olo, vaikka lentäjä varoitti että ilmakuoppia tulee olemaan laskun aikana, mutta ne ei tuntuneet niin pahoilta kuin isossa koneessa, jostain syystä. Toiset voi ajatella kyllä toisin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!