Matkalla: Venice & Venice Canals

 

Olkoon tämä viimeinen matkareportaasi osuus Kaliforniasta. Vaikkakin muutama mainitsemisen arvoinen paikka olisi vielä kyllä takataskussa. Esim The Grove ja Laguna beach, sekä Whole foods Market ja sieltä tekemät löydöt & hudit. Mutta sujautan ne varmaan jonnekin salakavalasti vielä ;)

Mutta hetkeksi vielä takaisin Kaliforniaan, ja rannoille; Venice Beach sijaitsee aivan Santa Monican kyljessä. Ero näiden kahden alueen välillä on kuitenkin selkeästi nähtävissä, jokseenkin ehkä se on kaventunut vuosien varrella mutta sen verran sitä on jäljellä että tiedät kyllä milloin olet saapunut Venicelle :)
Olkoonkin Venice hyvässä-ja/tai-pahassa maineessa, jokin siinä puhuttelee aina minua. Rantaviivahan on yhtä ja samaa kaikkialla LA:ssa (on toki eroavaisuuksia rannoissa, mutta ei näiden kahden osalla). Nyt ensi kerran nähdyt Venicen kanaalit tekivät kyllä minuun vaikutuksen. Lisäksi ehkä vähän jopa peloteltu Venice yllätti minut sillä, että itse rantakatu hiljeni ja tyhjeni kokonaan ilta kahdeksan jälkeen. Meidän hotelli sijaitsi Venicen ja Santa Monican välimaastossa, aivan rantakadulla ja oli kyllä niin rauhallista iltaisin, että ainut meininki mitä sielläpäin oli, tapahtui Santa Monica Pierin kohdilla.
Venicellä vuokrasimme myös polkupyörät allemme ja cruisailimme kanaaleille ja rantaa pitkin. Päivä oli jälleen aika huoleton...Hakuna matata :) Oih ihana Kalifornia!
Voi ei, nyt iski kova ikävä takas. Varsinkin jos tää oli nyt tässä - matkareportaasit siis. Mitähän keksisi avuksi...?

5 kommenttia

 1. Ei nämä voi loppua vielä! Lisää lisää! Oh miten jännä oli kattoa näitä kuvia tuolta Venicestä, siellä niin vasta asusteltiin se ihana vajaa viikko. Joka päivä kävelin kanaalien läpi rannalle monta kertaa. Ihanan näköistä.

  Mullakin on vielä kuvia ja juttuja reissulta julkaisematta, mutta on ehkä ollut se vaihe menossa, jonka varmaan tiedät. Ettei uskalla leikkiä tulella, ettei se jotenkin hallinnassa ollut kaipuu lähde roihuamaan valtoimenaan ja hallitsemattomasti :) Mutta Amerikkaan palataan munkin blogissa vielä. Toivottavasti täälläkin, on ollut ihana lukea näitä reissujuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej hej hej, no mutta ihanaa kuulla että sinun blogisi palaa vielä Amerikkaan. Onneksi! Sinulla oli nimittäin niin hienoja kuvia reissultasi, että lisää lisää niitä! :) Mutta ymmärrän tuon tunteen ja tilan...take your time babe :)

   Poista
 2. Anonyymi8/02/2013

  Heippa! Löysin kivaan blogiisi muistaakseni LA Madden kautta. Kiitoksia mahtavista matkakuvista, tuli ehkä aavistuksen matkakuumetta näitä katsellessa :)

  toinen Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka kaimaseni :) Tervetuloa blogini pariin. Ihanaa että löysit sen ja kiva kuulla että matkakuvat nosti vähän matkakuumetta ;) Hyvä hyvä, kaikki vaan kokeilemaan ja nauttimaan tästä ihanasta pallostamme. Mukavaa elokuun jatkoa sinulle Sanna :)

   Poista
  2. Niin, ja LA Madden -blogi on ihana! Ja auttaa hurjasti aina Kalifornia ikävääni :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!