Matkalla: Hiking up to the Griffith Observatory

Muutamien sisämaassa vietettyjen päivien jälkeen oli jo polttava tarve päästä itse Los Angelesiin! Saimme ystäviltämme auton lainaan, ja bookkasimme hotellin -motellin– viikonlopuksi Hollywoodista. Olin ihan woop woop kun pääsin viimeinkin The Enkelten kaupunkiin.
Hollywood ympäristöineen tuntui niin omalta ja tutulta. Ja siellä on kyllä vaikea pysyä kasassa, koska tekemistä ja näkemistä riittää niin paljon, ettei oikein osaa päättää mistä aloittaa ja mikään aika ei koskaan tunnu riittävän siellä.

Ensimmäisenä aamunamme Hollywoodissa suunnitelmissa oli lähteä jo "perinteeksi muodostuneelle aamukävelylle", mutta nyt kohteeksi valikoitui kukkuloilla sijaitseva Griffith Observatorio.
W Sunsetilla sijaitseva Dunes Inn –hotelliltamme näytti olevan mahdollista kävellä suoraan hiking-polun aloituspaikalle, ja niin ajattelimme tehdäkin sen sijaan että lähtisimme autolla ja etsimään parkkia (hyvä näin, siellä olikin aika täyttä). Kävelimme mieluusti muutaman extra kilometrin. Olimmehan lomalla, sää oli mitä mainioin ja fiilis hyvä.
Myös haikkaus-polulla fiilis oli hyvä, vaikka muutama epätoivon hetki matkalla tulikin (tähän sellainen itku-smile-hymiö). Matka tuntui välillä aika pitkälle, ja polku jyrkälle. Aurinko alkoi porottaa entistä kuumemmin ja irtohiekka pöllysi ballerinoissa – joo, tosiaan minulla ei ollut matkassa muita tossuja. Niillä mentiin. 
Parasta reitissä oli ehdottomasti kaikki ne ihmiset, perheet, heavy-urheilijat ja kaikki koirien ulkoiluttajat. (P.S. Tahtoo koiran). 
Nyt tiedän mitä tekisin ja minne menisin useasti, jos asuisin LA:ssa. Ehdottoman loistava urheilupaikka, ja kukkulan päällä odottava upea Griffith Observatorio rakennus ja sieltä upeasti avautuvat näkymät Downtowniin ja Hollywood –kyltille. Tykkäsin. Kovasti.

Niin, ja vesipulloa ei pidä unohtaa matkasta :)
Oletteko te käyneet Griffithissä ja mitä tykkäsitte?


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!