Astu butiikkiin -lanseeraus tilaisuus, meikkaus & kampaus


Eilen oli jännä päivä. Otin osaa astubutiikkiin.fi lanseeraus-tilaisuuteen, ja itseasiassa edustin siellä ns. kahdessa eri roolissa. Ensiksi tein astubutiikkiin.fi -portaalin perustajalle ja idean takana olevalle touhunaiselle Marille meikin ja kampauksen, jonka jälkeen siirryin pressin puolelle itse lanseeraus tilaisuuteen :)
Tilaisuus pidettiin hiljattain avatun Madeby Helsinki -tiloissa Senaatintorin tuntumassa Helsingissä. Suomessa suunniteltujen ja valmistettujen tuotteiden astubutiikkiin.fi -web-portaali kokoaa saman sivuston alle kymmeniä eri suunnittelijoiden yrityksiä, ja itse sivusto avautuu syyskuussa (seuratkaa sitä ennen vaikka heidän fb-sivuilla menoa ja esittelyjä tuotteista), mutta alla olevista kuvista näkee vähän tunnelmia mitä merkkejä astubutiikkiin.fi -sivustolla syyskuussa on tarjolla.

Ai niin, omasta mediapaketistani löytyi aikas ihana Cherise -clothingin turbaanihattu. Iiih, ihana!


Mitäs tuumitte, tulisiko sinusta turbaanin käyttäjä? Ja eikö ollut huikeat noi lp-levyistä tehdyt KIKSin korvakorut!


 

4 kommenttia

 1. Tuo ekan kuvan oranssi koru kiinnitti mun huomioni sekä ehdottomasti tuo turbaani! oi wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tanja,
   kiitos kommentistasi :) Turbaani on aivan upea ja niitä oli saatavilla myös eri väreissä. Ja mikä kivointa, nyt talvea ajatellen vastaavanlaisen turbaanin saa myös villaisena, mustana (valmistaja: Cherise -clothing). Talvimalli menee ehkä tahtoo-listalle ;) Mitä oranssiin koruun tulee, niin se valitettavasti ei ole suomalaista designia, vaan ostettu Singaporesta. Sopi vaan niin passelisti kuvaan ja fiilikseen ;)

   Poista
 2. Oiii tulisi!!!Upea turbaani ja tuo väri on täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ansku,
   oi ihanaa! Lisää vaan turbaanin käyttäjiä tähän maahan :)
   ps. Sun blogi näyttää ihanalle! Kivaa loppukesää (en suostu sanomaan syks...) ;DDD

   Poista

Kiitos kommentistasi!