Testattua: meikki Laveran luonnonkosmetiikka-tuotteilla

Sain Laveralta koko meikkisarjan testikäyttööni erästä isompaa tilaisuutta varten. Olin yhteistyön alusta luonnollisesti erittäin iloinen. Olen nyt käyttänyt itse vasta vajaan vuoden luonnonkosmetiikkaa, ja pidemmän aikaa mineraalimeikkejä. Päivittäiset ihonhoitotuotteeni vartalovoiteesta hammastahnaan ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta kokonaista meikkiä en ole aikaisemmin vielä tehnyt alusta loppuun pelkällä luonnonkosmetiikalla.
Nyt siihen tarjoutui loistava mahdollisuus, ja sain mallikseni sopivasti wknd-festareille juhliin menevän Lauran, jolle tein luonnollisen mutta kuitenkin juhlameikin festareille.

Alla kuva mallista ihan au naturel ja lopputulos Laveran meikillä tehtyinä.


Pohja:
Meikin pohjana käytin ensiksi mallin kasvoille Basis Sensitiv Moisturizing cream -päivävoidetta.
Seuraavaksi halusin testata Laveran BB BeautyBalm -voidetta, ja ehkä vähän sääntöjen vastaisesti laitoin vielä BB-voiteen päälle (kun halusin vielä peittävämmän lopputuloksen ja testata useampaa tuotetta samalla) levitin meikkisienellä 2-in-1 Compact Foundation Caramel 02 -meikkivoidetta. Meikkipohjan kiinnitin Trend sensitiv Fine Loose Mineral Powder - irtopuuterilla, joka tuntui oikein hyvälle tuotteelle. Pohjan levitys vaati hieman työstöä, mutta niinhän se usein on uusilla tuotteilla ennen kuin tuote tulee tutuksi.
Muutaman näpyn leuasta peitin Trend sensitiv Natural Concealerilla (medium 02 -sävyllä) ja puuteroin päälle.
Varjostukset tein Caribbean Spirit -sarjan Mineral Sun Glow Powder (sun Touched 03) -aurinkopuuterilla joka on kivan mattamainen. Korostukset, valoa tuomaan poskipäille ja kulmaluille, käytin saman sarjan Caribbean Spiritin Beautiful Mineral Eyeshdow (Golden Bay 11). Aivan ihana kuulas helmiäishohto tässä sävyssä. Uusi lempparini! Ja poskipunana käytin Trend sensitiv So Fresh mineral Rouge Powder (Rose Light 01) -poskipunaa.



Silmät:
Mallin toiveen mukaan silmämeikki tehtiin lilan sävyillä. Ensiksi levitin koko silmäluomelle Beautiful Mineral Eyeshdow Golden Bay 11 -luomiväriä (myös kulmaluulle). Tämän jälkeen luomen ulkonurkkaan lisäsin Magic Gray 07 -luomiväriä tuomaan syvyyttä silmämeikkiin. Ja liikkuvalle luomelle on käytetty lilan sävyä Majestic Violet 04. Luomen sisänurkkaan lisäsin vielä Lily White 01 -valkoisen kuultavaa luomiväriä. Alaluomelle lisäsin lilaa ulkonurkasta noin puoleen väliin saakka häivyttäen, sekä sisänurkkaan valkoista luomiväriä.

Rajaukset tehtiin Laveran loistavalla mustalla Soft Eyeliner -rajauskynällä jonka kynä on todella pehmeä ja hyvin "piirtyvä". Lisäksi kynän toisessa päässä on kätevä "häivytyspää".

Ripsivärinä käytin mustaa Intense Volumizing Mascaraa, mutta levitin sen hygienia syistä omalla ripsivärisiveltimelläni, jolla muutenkin levitän ripsivärit asiakkaille.

Ripsiä ei taivutettu, koska mallilla oli taipuisat ripset luonnostaan ja hän ei yleensäkään taivuta ripsiä. Kuten en muuten minäkään. Olen vain muutaman kerran elämässäni taivuttanut ripsiäni. Ripsiväriä laitettaessa pystyy myös hieman taivuttamaan ripsiä, joten se riitti nyttenkin oikein hyvin.


Kulmat:
Laveralla on vain yksi kulmakynä, Eyebrow Pencil All Brows, ja vaikka sävy näyttää testattuna kämmenselkään aika harmaalle, yllätyksekseni se sopi oikein hyvin myös mallin kulmakarvoihin. Eli tämän sävyn sanotaan sopivan yleisesti kaikille kulmille. Kätevää sanon minä.
Geelasin kulmat vielä Laveran Style & Care Gel -kulmageelillä, jossa on kätevästi erikseen vielä kulmaharja mukana.

Huulet:
Huulet rajasin Soft Lipliner Apricot Beige -rajauskynällä, joka on aika hyvä nuden värinen rajauskynä. Ja huulipunaksi laitettiin Golden Kiss 07 -sävyä, joka on myös minun uusi suosikkini. Kivan nude, mutta aikas upealla hohdolla. Kuvassa näyttää muuten enemmän punaiselta kuin todellisuudessa onkaan.



Tässä muutamia lisäkuvia meikistä (kännykällä otettuja noi pikkukuvat). Mutta näistä kuvista näkee hieman miten eri valoitus vaikuttaa kuvan lopputulokseen ja täten meikin todellisen näköön. Tykkään erityisesti tuosta oikean ylälaivan kuvasta, jossa mallin luonnollinen hymy, ihanat poskipäät ja persoona tulevat esille.

Lopputulos ja mallin kokemukset:
Eilinen kostea ja sateinen sää wknd-festareilla oli haasteellinen meikille kuin meikille, mutta malli tuumasi tänään että silmämeikki pysyi hyvin koko illan (luomiväreissä tuntuikin olevan hyvä pigmentti),  mutta pohja oli alkanut hieman elämään. Siitä otan tietysti kopin itselleni. Sitä täytyy työstää ja kiinnittää paremmin seuraavalla kerralla.
Itse tykkäsin meikata näillä, itselleni uusilla meikeillä erittäin paljon. Ostin jo testien perusteella omaan käyttöön ihanan aurinkopuuterin, sekä tässäkin meikissä käytetyn eyeliner -kynän ja 07 -huulipunan.
Niin, ja mustan sisäkajalin voisi lisätä vielä meikkiin! :)


Mikä sinun suhteesi on luonnonkosmetiikkaan?
Olisi kiva kuulla mielipiteitä. Koen nimittäin että luonnonkosmetiikka on entisestään kasvava suuntaus, ja siksi haluan panostaa tähän puoleen, sekä aion investoida meikkilaukkuuni koko setin luonnonkosmetiikka. Jolloin sinä, asiakkaani, saat valita.

Meikkiterveisin

-Sanna-




3 kommenttia

  1. Luonnonkosmetiikka jess! Käytän paljon, joskin meikkeihin olen vasta siirtymässä kun eka käytän vanhat pois. Laveran bb-voide kyllä löytyy jo :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mirtsu ja kiitos kommentistasi! Juurikin näin, että kannattaa käyttää nykyiset pois ja sitä mukaa ostaa uutta. Ajattelen samoin :) Kävin kurkkaamassa sinun blogiasi - tervetuloa myös lukijaksi ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!