Helsinki Fashion Weekendin avaus

Eilen torstaina vietettiin Helsinki Fashion Weekendin avausiltaa Cosmopolitan Urban Fashion Day -teemalla ja samassa tilaisuudessa lanseerattiin myös MyCosmo bloggazine. Illan huipensi Paparazzi mallitoimiston 30-vuotis juhlanäytös huikeine malleineen. 
Mukava ilta, paljon tuttuja kasvoja ja suosikki bloggareita. Oman illan tähtihetkenä voidaan pitää tapaamista yhden lempibloggarini kanssa, eli L.A Madden. Hänen rento, Los Angelesiin sijoittuva blogi toimii minulle ihanana piristeenä ja helpottaa sopivasti Californian kaipuutani. Todellinen päivän pelastus siis aina arkisin - Madden blogi löytyy MyCosmon puolelta täältä, käykää ihmeessä katsomassa!

Helsinki Fashion Weekend jatkuu vielä tänään ja lauantaina. Muutamia lippuja saattaa vielä löytyä, vaikka tilaisuus hetkeksi loppuunmyyty olikin. Olitko sinä eilen liikenteessä ja mitäs tykkäsit?

 Aina yhtä upea Madde! Ja kuten sanoinkin hänelle, niin onnittelut MyCosmosta ja paljon menestystä! :)

Alla vielä pari kuvaa kampauksestani, johon olin siinä mielessä oikein tyytyväinen, kun kyseessä oli varsinainen pikakampaus. 8 tunnin työpäivän jälkeen tulin nopeasti kotiin, otin parinkymmenen minuutin powernapit, nopea ehostus ja tukka tuolla hiusnarulla kiinni, vola! Valmista. Jopon selkään ja helmat korvissa pyöräilin Helsingin keskustaan ja vielä perilläkin kampaus oli kunnossa :) Hihh...tosi fashionia! :D4 kommenttia

 1. Voih, tosi kivalta näytti kokonaisuus! Ja tosi mahtavaa, että meillä järjestetään tällaisia tapahtumia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Domi,
   Kiitos kommentistasi :) Niin on tosi mahtavaa että tälläisiä tapahtumia järjestetään. Ja mikä hienointa, niin näytti että tilaisuus ja lava muutettiin jokaiselle päivälle erilaiseksi. Joka teki jokaisesta päivästä uniikin. En tosin ollut paikalla kuin torstaina, mutta mitä muiden blogeista ja instagram-kuvista seurasin :)

   Poista
 2. Mää en muista sanoinko ääneen vain ajattelinko vaan, että ihana kampaus ja look oli kyllä sulla! Ja jopolla keskustaan, hihii oikea meininki! Minkä värinen jopoliini sulla on? Mulla on musta (taas yks yhdistävä asia ?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ulla, ja voi kiitos kaunis :) Jopolla Jopolla, ja mustalla sellaisella! Ja eikä, sulla on samanvärinen...tshihhh...ihan mahtavaa! :DDD

   Poista

Kiitos kommentistasi!