London LondonSe kutsuisi kuulkaa Lontoo parin viikon kuluttua! Keväällä varattu hiusalan-tilaisuus sen kuin vaan lähestyy. Silloin kun suunnittelimme ja varasimme matkaa, kesä ja kaikki oli vielä edessä, ja tämä matka tuntui olevan ikuisuuden päässä. Silloin jo tosin tiesin, että tästä reissusta tulee kiva syksyn piriste – siis syksyn! (äh, inhoan koko sanaa…varsinkin kun ulkona vielä paistaa ihanasti aurinko!). Joka tapauksessa eilen saatu tilaisuuden kutsu nosti aika lailla matkakuumetta. Kyseessä on nimittäin perinteisen gaalan sijaan kokonaiset festarit bändeineen! No arvatkaapas hypinkö lähes tasajalkaa ja hihittelin itsekseni että saan kuin saankin periaatteessa vielä "yhdet festarit" tälle kesälle. Peukutan siis teemaa, asiaosuutta yhtään väheksymättä. Takaisin tulen sitten uusien hiustrendi-vinkkien kanssa!

Mutta se Lontoo. Antakaas arvon ihanuudet vinkkejä sinne! Olen varma että lukijoideni joukossa on kuuliaita Lontoon kävijöitä ja olisi kiva kuulla up-to-date kohteista ja esimerkiksi kivoista brunssi ja shoppailu -paikoista? En ole reissussa yksin, joten en tiedä vielä minne tiet vievät, ja totta puhuen (normaalista poiketen) yritän välttää liika suunnittelua. Mutta jos tiedät jotain must see –juttua ja koettavaa Lontoossa niin kuulis siitä mieluusti :)

En suinkaan ole ensimmäistä kertaa menossa kyseiseen saarivaltioon, mutta omat Lontoo ajat sijoittuvat vuosituhannen vaihteeseen, hihhh (muistatteko kun oli Millennium ja kaiken tieto- ja lentoliikenteen piti seota, maailmanloppu jne?). No sekoamista tai maailmanloppua ei tapahtunut, todistin vuosituhannen vaihdetta Thames-joen varrella ystävien kera. (Paitsi jotain se Millennium kyllä sai aikaan kyseisenä viikonloppuna kun junat ja undergroundit eivät vieneet meitä ajallaan lentokentälle ja myöhästyttiin sen vuoksi sitten koko väsynyt sakki lennolta. Siis edellisen yön juhlilla ei tietenkään ollut mitään osuutta asiaan. Köhöm!). Oi näitä muistoja! :) Mutta siis Lontoo on ollut aikoinaan tuttu paikka, monesti olen siellä ollut, aikoinaan pidin sitä maailman parhaimpana paikkana ja tilasin parikymppisenä hakukirjatkin London College of Fashioniin…mutta mutta, Lontoo jäi, ja jäi myös tuo koulu. Tätä nykyähän siellä taitaa opiskella aika monta suomalaistakin *kade*.

Oikeastaan odotan tulevalta reissulta hiustrendien lisäksi aitoa London-asennetta ja kaikkea mitä tämän hetkisellä Lontoolla on tarjota. Otan avosylin kaiken vastaan.

PS. Kunhan ei vain satais koko aikaa.

Kuvat: Pinterest

3 kommenttia

 1. Camden Towniin! Ja siellä kaiken muun lisäksi ehdottomasti Stables Market (psst, matkalla on All Saints!). En tiedä ootko ehkä käynytkin mutta siellä on ihan mahtavia kojuja ja pikkukauppoja, rakennettu vanhoihin hevostalleihin. Ja se ruokakojualue ♥ Elämäni parasta thaimaalaista olen siellä maistellu :)

  Ja niin no Oxford Street on Ofxord Street :D Mut jos haluaa vähäsen rauhallisemmille shoppausapajille niin Covent Gardenin alue on tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos kiitos Nina vinkeistä! :) Tuosta hevostalleihin rakennetusta alueesta työkaverini puhuikin mutta kiitos vielä tuosta tarkennuksesta. Sanoitko ruokakojualue - sinne siis! :D
   Vinkkaa ihmeessä lisää jos tulee jotain mieleen vielä. Muistelen että fanitat Londonia aikalailla ;) Kiitos näistä :)

   Poista
  2. Kyllä, ruokakojualue. Parasta missä vain :D Mutta tämä on muuten sitten tosiaan siellä Stables Marketissa (muistaakseni ihan Camdenin puoleisessa päässä, ei Chalk Farmin), Camdenin pääkadun varrella on toinenkin alue mutta siellä en oo syöny. Tosin varmaan ihan yhtä hyviä eväitä kuin muuallakin :P

   Varsinaisia ravintolasuosituksia mulla on vain yksi, eli sinä kun tykkäät noista amerikkalaisista meinigeistä niin Lontoossa on sellanen ketju kuin The Diner, niillä on kuus ravintolaa ja juurikin Camdenissa on yksi (Jamestown Rd.). Ihan parasta mättöä, tyyliin cheesefrieseja yms. N-A-M! :D

   http://www.goodlifediner.com/

   Poista

Kiitos kommentistasi!