Kaunis ja herkullinen Flow


Flow näytti ensikertalaisen silmin uskomattoman kauniilta ja upealta, sekä makuhermoja kerrassaan hyväilevältä festivaalilta! En voi uskoa, että en ole aikaisemmin osallistunut Suomen parhaimmille festareille! Jatkossa lomakalenterini synkronoituu niin, että Flown aikaan ollaan Suomessa. Piste.

Ehkä pienen pieni miinus oli se, että täydellistä festarikokonaisuutta rikkoi se, että kotiin yöksi käveli vartissa, eikä camping-aluetta ollut. Toisillehan, ja ehkä useimmille tämä ei ehkä ole lainkaan asia josta valittaa ;)  Ruoka, sanoinko jo? Aivan täydellistä kaikki mitä maistoin - ja uskokaa pois, yritys oli hyvä käydä kaikki läpi mutta en onnistunut :) Suosikeiksi nousi New York Ninjan fuusiokeittiö, joka edustaa uutta vietnamilaista ruokakulttuuria. sekä Street Gastron käsin valmistetut premium chicken sandwich, jotka tarjoilltiin food truckin luukulta. Voitaisko tehdä lakialoite jossa vaadittaisiin kaikille festeille yhtä hyvät ruokailumahdollisuudet, pliiiis.

Kyllä, nyt ymmärrän mistä te kokeneet Flow kävijät ja ystäväni olette aina puhuneet. Olen ihan flowssa... Pitääkö seuraavaa Flowta todella odottaa vielä vuosi...?


Olitko sinä Flowssa ja oletko yhtä flowssa tapahtumasta kuin minä?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!