Pikainen pyörähdys I Love me -messuilla


Pyörähdin eilen nopeasti I Love Me -messuilla alias Muoti- ja kauneusmessut. En vieläkään osaa niitä oikein muina messuina sanoa. Olenko ainoa kenelle tuo uusi (jo jonkin aikaa käytössä ollut) nimi vähän vaikeasti iskostuu? Joka tapauksessa, yritin päivätöistä ennättää klo 16:00 Professional Beauty -ammattilaispuolella alkavaan "Turvallista kosmetiikkaa" -luentoon, kunnes vartin myöhässä saavuttuani kuulin että se olisi peruttu kokonaan. Harmitti hetkellisesti, sillä olisin todella halunnut kuulla luennon, edes loput siitä. 
No, vielä oli muutama missio messuilla edessä - kello 17:30 alkoi Kauneus & Terveys -lavalla "Luonnonkosmetiikan hyödyt ihonhoidossa" -luento jonka piti Kemikaalicocktail-blogia pitävä Noora Shingler. Lavalla nähtiin myös Madaran perustajajäsen Lotte Tisenkopfa, koska eilen julkaistiin Madaran uusi DD-voide by Noora. DD-voiteessa (Daily Defence) on pihlajanmarjaa, ja tuntui kyllä ihanan täyteläiseltä ja ravitsevalta kun käsiini sitä kokeilin. Tätä uutta tuotetta juhlittiin myös The Natural Goods Companyn -osastolla, jossa oli tarjolla italialaista alkoholitonta luomu skumppaa sekä helsinkiläisen raakasuklaatehtaan Goodion suklaata, jossa oli myös teemaan kuuluvasti pihlajanmarjaa. Oli tosi hyvää, molemmat!


Moroccanoilin osasto oli yksi upeimmista ehkä. Todella näyttävä! Ja pöhinää osastolla riitti. Heidän messukassinsa taisi olla myös yksi messujen suosituimmista. Sitä näki kaikkialla :) 

Kultajousen osaston löysi hyvin, koska heidän Princess -korusarjan kasvoja esiintyvän Viivi Pumpasen upea kuva oli suurennuttu huikean kokoiseksi messuseinäksi. Kävin moikkaamassa Viiviä ja vaihdettiin kuulumiset. Lisäksi luulen että tänään yksi kymmenvuotias tyttönen tulee aika onnelliseksi kun vien hänelle Viiviltä terveiset :) Ihana Viivi!

Laveran osastolla kävin myös moikkaamassa tuttuja. Tutustuin syksyllä muutaman projektini kautta tarkemmin Laveraa maahantuovan yrityksen kanssa, ja oli mukava käydä morjestamassa heitä. Enkä malta myöskään odottaa marraskuuta, että pääsen demoamaan heidän uutuus meikkituotteitaan. Hetki pitää kuitenkin vielä odottaa :)

Flow kosmetiikan-osasto sijaitsi aivan Laveran vieressä. Käytän itse parhaillaan Flown kasvojenpesu saippuaa. Suomalainen merkki, ja ainakin saippua toimii todella kivasti!
Remingtonin -osastolle jäinkin sitten vähän pidemmäksi aikaa, kun siellä tehtiin kampaus demoja kihartimien avulla. Kuvissa Meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkima työssään. Myös Outi Broux teki kampauksia, ja sanoi taikasanan yhdestä kihartimesta jolla saa aikaan suurempia kiharoita, ja tässä kohtaa ostolakkoni katkesi (itku...). Ostin siis 35 euron arvoisen kihartimen, ja ihan kohta pääsen testaamankin sitä. Laitan kuvia uutuudesta tänne blogiini myöhemmin :)
 


Alla kuvassa Marjoja ja maskaraa -kirjan kirjoittaja Noora Shingler, jonka kirjan ilmestymistä pokkarina juhlittiin eilen myös Madara by Noora -tuotteen rinnalla. Onko tuttu kirja kenellekään teistä? Lämpimästi suosittelen. Alemmissa kuvissa tosiaan Madaran perustajajäsen Lotte Tisenkopfa, sekä yleistä fiilistä vielä messuilta.


 

Lyhyenä yhteenvetona messuilta: Osittain messut ovat menneet kyllä ihan pelkäksi markkinahulinaksi. Osa mukana olevista yrityksistä ei valitettavasti ollut panostanut standeihin juurikaan, ja sellaiset aina valitettavasti pomppaavat negatiivisesti silmään. Osa osastoista oli taas upeita ja näyttäviä, niinkuin mielestäni messuilla pitääkin. Ajan kanssa olisin varmasti saanut enemmän irti, nythän minulta jäi muotinäytökset ja kokonaan toinen puoli messuhallia näkemättä. Mutta onpas uudistuneen Messukeskuksen käytävä muuttunut, parempaan suuntaan siis. Siitä peukku! Oletko sinä menossa messuilemaan viikonloppuna ja jäitkö teille mitä käteen?
2 kommenttia

  1. Äääää nytkö se tuli se DD! :D Mutta tuo on siis ihan puhtaasti kosteusvoide(ko)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tässä on kyseessä puhtaasti yleiskäyttöön soveltuvasta meille pohjoisen ilmasto-olosuhteisiin ja erityisesti kuivalle iholle suunnitellusta tuotteesta. Otettavaksi mukaan vaikkapa viikonloppureissulle kaikki käyttöisesti (käsi- ja jalkavoide, ja sopii kuulemma myös kuiville kasvoille, ja lapsillekin). Vegaaninen. Ja tietty Eco-sertin omaava. Hirmusen hyvältä tuntui käsillä, ja vaikka pesin käteni myöhemmin, niin tunsin että voide kosteuttaa vielä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!