Uudet täydelliset inkkarikorvikset


Intiaanikesä, aurinko, festarit, valoa ja väriä...Tätä kaikkea tulee mieleen näistä uuden uutukaisista ihanista inkkari-korviksistani - rakkautta ensisilmäyksellä!!!
Sain nämä itseasiassa ystävältäni synttärilahjaksi (aaaaaw) ja hiphuraa olen happy! Korviksissa on hauska tarinakin takana, joka kertoo lyhykäisyydessään kaiketi kiireisestä naisesta. Olin nimittäin kuolannut näitä Erika Worksin Let´s make it official -korvakoruja elokuisesta Flowsta lähtien, missä näin ne frendilläni korvissa. Aaaah, tahtoo tahtoo, takoi päässäni! Ja hauska yhteensattuma oli sekin, että putiikin pitäjä (mistä näitä koruja saa) oli yllättäen kaverin kaveri, ja flow-seurassa mukana. Pyysin häntä varaamaan korvikset minulle ja lupasin kehveli mennä ne pian ostamaan pois, mutta en mukamas koskaan ennättänyt kilometrin päässä kodistani olevaan liikkeeseen sen aukioloaikana. Vielä viikko ennen tämän lahjan saamista törmäsin putiikin pitäjään ja pahoittelin nöyrästi kun en koskaan ennättänyt hakea korviksia... Enkä varmaan vieläkään olisi ennättänyt (viime viikot on ollut yhtä menoa-työtä ja työtä). Mutta miten minulla onkin niin ihana ystävä, että hän nämä minulle nyt antoi lahjaksi. Maailman kaunein kiitos, Miia. Olen ihan loooove.
Tiedän, että korvikset on hommattu Kalliossa sijaitsevasta Fox & Rabbit -liikkeestä. Sieltä niitä saa, ja paljon kaikkea muutakin. Joku päivä varmasti vielä pääsen paikan päällekin, hehhh... Mitäs tuumitte koruista? Intiaanikesä jatkukoon näillä koruilla forever...

2 kommenttia

  1. Ihana, että löysin tän postauksen ihan sattumalta. Oonkin nähnyt nämä kuvat jo istagramissa ja ihastellut miten hyvin korvakorut sulle sopii. Ihanaa myös nyt kuulla tarina teidän yhteenpäätymisestä. Iso kiitos kaverillesi työni/unelmani tukemisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Erika! iiiiiik, huippua että löysit tämän postauksen, ja kiitos itsellesi ihanista korviksista. Niiin mageet kuin olla ja voi! :) On ilo tukea suomalaisia suunnittelijoita - jatkossa myöskin! Kaikkea parasta sinulle! Kiitos vielä kerran kommentistasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!