Festival time!

Hiphey, ette arvaa! Täällä minä istun koneella ja pakkailutkin sain vasta hetki sitten tehtyä. Lento lähtee reilun kuuden tunnin kuluttua ja nukkuakin voisi jossain välissä... Normaalia? Aika pitkälti.

Huomenna kutsuu siis Belgia ja kesän odotetuin festivaali Rock Werchter! Meitä on kaikkiaan seitsemän kaverusta lähdössä matkaan, joten varmasti aika eeppinen reissu tiedossa. Harmi vaan että oma suosikkibändini Foo Fighters perui tulonsa, koska nokkamies Dave rikkoi jalkansa pari viikkoa sitten Ruotsissa, hiiiiitto! Onneksi pientä lohtua tilanteeseen tuo aina (ja ikuisesti) viime marraskuinen ilta Hollywoodissa ja Roxy ravintolan luona, jolloin tapasin siellä kaikki bändin tyypit. Nyt täällä kotona lepää hyllyn päällä FF:n levy, kaikkien nimmareilla omistettuna minulle. Priceless... Lohtua tilanteeseen tuo myös toki aika helmi kattaus muutenkin bändien osalta, että eiköhän siellä ihan viihdytä.


Luvassa siis pienimuotoista sometaukoa. Mutta ilmeisesti pureskeltavaa löytyy tuosta edellisestä budjetti-postauksesta, koska se on ainakin jo nyt saanut hurjan määrän klikkauksia. Kysykää ihmeessä sen pohjalta, jos en osannut kaikkea siihen avata. Palaan asiaan viimeistään festaritomun laannuttua alkuviikosta. Se on nyt moro ja unten maille hetkeksi.


Eng // Getting ready to the Rock Werchter festival (in Belgium).

2 kommenttia

  1. Kauanhan Sinä jo Suomessa viihdyitkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih... Reissu Belgiaan on enemmänkin traditio ja siinä mielessä se oli kyllä tiedossa jo pidemmän aikaa ja se auttoikin kivasti tähän kotiipaluuseen ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!