Jutellaanko Amerikasta?

Maanantaiseen tapaan ilta kasin aikoihin twitterissä alkaa yleensä aina kova sirkutus matkailuaiheisten asioiden ympärillä ja tänään puhutaan taas asiaa - aiheena on nimittäin Amerikan Yhdysvallat! Tuo itselleni kovin rakas maa saa tänään toimia inspiraation lähteenä joka viikkoisessa Matkachatissa, jossa allekirjoittanut toimii nyt myös toistamiseen cohostina.Haaveiletko tai oletko toteuttanut coast to coast roadtripin? Tule keskustelemaan aiheesta ja jakamaan kokemuksia tai kyselemään vinkkejä. Oma vuonna 2009 maanhalki tehty roadtrippimme oli kyllä ikimuistoinen. Reiluun viiteen viikkoon mahtui paljon tätä huikeaa maata ja täytyy sanoa, että ilman blogia (aikaisempaa) osa hauskoista tarinoista olisi jo unohtunut. Siksi olenkin ajatellut nyt keväällä tehdä muutaman osan mittaisen koosteen reissustamme New Yorkista San Franciscoon, josta toivottavasti irtoaa monta vinkkiä vastaavanlaista roadtrippiä suunnitteleville.
 
Onko sinulla jakaa muille Amerikasta kiinnostuneille hyviä vinkkejä suosikkikohteestasi tai hyvästä ravintolasta tai muista ihan käytännön asioista. Viritä twitterisi siinä tapauksessa #matkachat -taajuudelle maanantaina kello 20:00.

 
Minut löytää twitteristä nimellä sannasevenseas ja kaikki matkachat-keskustelut löytyvät hashtagin #matkachat alta. Jos haluat helpotusta twitterin käyttöön ja näkymiin, niin Tweetdeck-niminen ohjelma on hyvä apua siinä. Tavataan siis pian linjoilla, eikö?

Tarkemmat ohjeet matkachatiin osallistumisesta löydät Globe Called Home -blogista täältä.


Eng // Let´s tweet tonight at 8:00 pm on twitter about travelling in USA (#matkachat).

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!