Bring it on, 2016!

Parasta alkanutta uutta vuotta juuri sinulle! Ajalla on julma tapa, kiirehtiä silloin, kun ei pitäisi. Ja madella, kun ei todellakaan tarvitsisi. Vanha vuosi pistettiin pakettiin kauniisti kunnialla - olihan se yksi huikeimmista ikinä, ja uusi vuosi otettiin vastaan perinteisillä kotibileillä ystävien kera. Tosin edellisistä olikin jo aikaa kolme vuotta, sillä niin monta kertaa olemme peräkkäin ottaneet uutta vuotta vastaan ulkomailla. Viimeksi Filippiineillä, Thaimaassa ja sitä ennen Singaporessa. Tänä vuonna heräsimme kuitenkin uuteen vuoteen omasta sängystämme, eikä vuosi alkanutkaan totuttuun tapaan jalkojen upottamisella rantahiekkaan... Mutta se ei haitannut lainkaan. Heräsin hymy huulilla, sillä olin saanut aloittaa vuoden ystävien ja naurun keskellä.Aamuun saakka kestäneet juhlat ovat oiva esimerkki siitä, miten aika rientää hyvässä seurassa. Tätä herkkua täytyy saada lisää, enkä todellakaan aio odotella seuraavaan vuoden vaihteeseen... Kuka tietää missä silloin edes olemme? Ystävät on kyllä sanomattakin elämän suola.

 

Toivottavasti muillakin vuoden vaihde taittui mukavasti ja haluankin vielä kertaalleen toivottaa kaikille säihkyviä vuoden ensimmäisiä päiviä ja tietysti seikkailuntäyteistä reissuvuotta! Onko teillä muuten paljon reissusuunnitelmia jo? Omiin jo varattuihin suunnitelmiin kuuluvat tällä hetkellä viikonloppureissu Prahaan sekä keväällä Adelen keikkamatka Tukholmaan. Täytyy tosin tunnustaa, että tänään vietin useamman tunnin tutkien eri blogeja ja kohteita Meksikossa...


Ps. Ettehän säikähtänyt uutta kepeämpää bannerikuvaa? Ajattelin freesata sitä hieman uuden vuoden kunniaksi.
Eng // New Year's eve party at home. Happy New Year everyone!
  

5 kommenttia

 1. Olen parhaillani ehkä vuoden ainoalla ulkomaanreissulla. Heti kun palaan kotiin, niin eka vakituinen työ alkaa. Eli lomat ainakin vuoden vähissä. Mutta sitten voikin jo ihan oikeasti ruveta jatkossa suunnittelemaan reissuja, kun eui tarvitse miettiä että mitä määräaikaisen loppumisen jälkeen. Ilolla jätin edellisen vuoden, ja jännityksellä kohti seuraavaa ja uusia tuulia, nyt kun on tilanne työn osalta tasottunut.

  http://sarasfablife.blogspot.my
  (Ja linkin loppuosa kertoo että tällä hetkellä hillutaan Malesiassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa sinne Malesiaan ja kyllä vakkariduunissa on etunsa, joten onnittelut siitä! :) Varmasti hyviä ovat nuo uudet tuulet!

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta beibet! <3

  VastaaPoista
 3. Oi säkin oot menossa Adelen keikalle! Mäkin, mutta Barcelonaan. Mukavaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!