Karibian risteily kutsuu

Ahoy! Terveisiä Miamista. Lomamme on sujunut oikein ihanasti täällä auringon ja palmujen alla. Eiliselle ennustettu sadekuuro oli pelkkä vitsi, sellaista ei saatu. Sen sijaan tänä aamuna sää oli hieman koleampi, mutta siltikin shortseissa tarkeni jo aamuvarhain vallan mainiosti. Miamissa viihtyisi niin paljon pidempäänkin, mutta huomenna kutsuvat uudet seikkailut - lähdemme nimittäin Karibian risteilylle!  

Risteily tulee olemaan meille järjestyksessään kolmas Karibialla, mutta ensimmäinen Celebrity Cruises varustamolla. Meidän risteily kestää kaikkiaan 7 vuorokautta ja reittimme kulkee seuraavasti: Fort Lauderdale - San Juan, Puerto Rico - Charlotte Amalie, St. Thomas - Philipsburg, St. Maarten - Fort Lauderdale. 

Tarkoituksena oli, että oltaisiin enemmänkin ennätetty tehdä taustatyötä noista kohteista, mutta ei oikein ennätetty. Tiedossa on vain, että legendaarinen Maho beach on pakko kokea. Kyseessähän on ranta, jonka päältä lentokoneet lentävät lähes koneen pohja rantaa hipoen. Pakko päästä ihmettelemään sitä näkyä.

  

Nyt siis, jos linjoilla sattuu olemaan joku, kuka on vieraillut kyseisissä kohteissa, niin kaikki viime hetken vinkit otetaan ilolla vastaan. Huomisesta alkaakin sitten viikon mittainen sometauko, ellei noissa kohteissa pääse jostain piipahtamaan nopeasti online. Jos ei, niin kuulemme sitten myöhemmin. Ajatuksena on dokumentoida risteilyä, jonka koostaan myöhemmin sitten videoksi blogiin jakoon, joten pääsette ainakin siten mukaan matkalle. Tässä kohtaa ei oikeastaan muuta kuin ahoy, ja ankkurit pian ylös - Karibia kutsuu!Kaikki postauksen kuvat ovat keväältä 2012, jolloin olimme viimeksi Karibian risteillä. Silloin risteilimme tälläisellä reitillä: New York - Nassau & CocoCay, Bahama - Cocoa Beach, Cape Caraneval, Florida - New York.
 

Eng // Ahoy! Next to Caribbean cruise.

2 kommenttia

  1. San Juanin vanhakaupunki on tosi kiva. Siellä kiertelyyn saa mukavasti aikaa kulumaan. St. Thomasilla menee kukkulan päälle köysirata. Siellä on hyvä käydä juomassa drinksut tai syömässä lounasta. St Maartenilla Maho Beach on tosiaan jo legendaarinen. Toivottavasti Maartenilla ei olisi teidän laivan lisäksi montaa muuta risteilijää, ettei ranta olisi niin tukossa. Tässä pikavinkit, lopuksi oikein ihanaa reissua!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina näistä vinkeistä! Ennätin lukea ne juuri ennen lähtöä :) St. Maarten oli mun ehdoton suosikki <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!