Happy 2017!

Kun saa herätä vuoden ensimmäiseen päivään konfettien jäljet parketilla, tietää että juhlat ovat olleet onnistuneet ja että uudesta vuodesta tulee päräyttävä! Otimme vuoden vaihdetta vastaan perinteisesti ystäviemme kanssa kotona juhlien, välillä Suomi100-juhlia telkkarista katsellen. Raketit siirryimme tietysti katsomaan ulos ja tällöin pääsikin paremmin kaupungilla mylvivään juhlatunnelmaan käsiksi. Kaikilla tuntui olevan hyvä fiilis ja todellakin koko kaupunki näytti pukeneen juhlavalaistuksen päälleen. Tokoinrantaan kantautui Kansalaistorilta musiikkia ja ilotulitukset olivat juhlavuoteen sopivasti näyttävät. Rannalla ikuistettiin myös meidän, jo perinteeksi muodostunut, tähtisadetikkukuva vuosimallia 2017.
Helsinki ja Suomi100-juhlallisuudet näyttivät upeille! Ilotulituskuvista iso kiitos @callecarlhenrik
   

Vuoden vaihtumisessa on aina jotain maagista taikaa. On aika hyvästellä mennyt ja toivottaa avoimin mielin vastaan uusi ja tuntematon. Tehdä suunnitelmia vuoden varalle ja toteuttaa niitä. Haaveilla ja unelmoida, ja jälleen, toteuttaa niitä. Halusin eilen leipoa kaikille vieraille onnenkeksit tulevalle vuodelle. Onnistuin niissä tosin vain kohtalaisesti, nimittäin käärin aforimismit vähän liian kosteaan taikinaan ja osa juuttuikin kiinni keksiin, haha. Mutta siitäkin tuli hauska yksityiskohta, kun arvuuttelimme niitä. Osaa jäimme oikein kunnolla pohtimaan ja keskustelemaan. Käänsimme katseen tulevaan.
 “Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. 
Write a good one.”  
― Brad Paisley
Matkabloggaaja siskot juhlafiiliksessä (vasemmalla Gia ja oikealla Ulla). Kiitos kuvasta Cali-sisko @ulletin. “Be happy for this moment. This moment is your life.”  
― Omar KhayyamMaailman isoin kiitos teille ystävät. Te teitte tästä ikimuistoisen! Nyt, uusi vuosi 2017, olen valmis. Tuokoon se paljon konfettien täyteistä iloa ja paljon rakkautta sekä terveyttä. Seikkailuita ja onnistumisia, meille ihan jokaiselle. Pus.

Toivottavasti kaikilla oli huikea uusi vuosi! Tuliko tehtyä lupauksia? Itse ajattelin petrata blogin säännölliseen julkaisemiseen, jota toivonmukaan arvostatte. Lisäksi yritän opetella sanomaan ei, asioille, joille minulla ei yksinkertaisesti riitä aika. Tämähän tarkoittaa enemmän aikaa sitten toisaalle, kuten vapaa-aikaan jota arvostan suuresti. Muuten ajattelin olla vaan onnellinen, tänäkin vuonna. Happy 2017 teille kaikille!


Eng // Happy New Year everyone!

6 kommenttia

 1. Superkiitos juhlista!

  Teillä taisi olla aika aitiopaikat raketeille sittenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset teille, että pääsitte paikalle :)

   Kieltämättä Tokoinranta ei ollut lainkaan huono Suomi100-raketeille ja vuoden vaihtumiselle! Ihanaa oli <3

   Poista
 2. Kiitos ihanista kemuista muru! Oon tosi onnellinen että oot mun elämässä, te ootte Pekkulin kans niin vieraanvaraisia, luotettavia ja aidosti mukavia ihmisiä, että ei voi muuta kuin laittaa räikän soimaan sen kunniaksi, että teitä saa kutsua ystäviksi. Kiitos siis myös siitä! <3

  Ja tein lupauksen! Tai oikeastaan kaks, jotka vähän sulkee toisiaan pois (loogista :D): ekaksi päätin ottaa rennosti ja suorittaa vähemmän, mutta sitten muistin että tää vuosi on mun 30-vuotisjuhlavuosi, joten päätin myös olla elämäni kunnossa ja nauttia joka hetkestä. Että katotaas miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkuli <3 Kuten sanoin sulle kasvotustenkin, niin tää kommentti sai mut kyyneliin. Miten ihanasti sanottu ja kiitos, kuin myös <3 Ihanaa, että jaksoitte jetlagista riippumatta juhlistaa vuoden vaihtumista kanssamme!

   Lupakset, ah, lupaukset! Mä jotenkin silti uskon, että noi sun lupaukset tulee toteutumaan, sillä tää on todellakin sun 30-vuotisjuhlavuosi ja isot peukut sille! yay! :D

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta siulle Sanna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti, Eveliina. Sitä samaa sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!