Matkamessuilta Miamiin

Viime viikot ovat olleet hyvin kiireisiä ja hektisiä. Hyvällä tavalla. Sain olla mukana Travel Bloggers give Back -tempauksessa (huomasitteko muuten jutun aiheesta mm. iltalehdessä?) ja se projekti osaston rakentamisineen ja kaikkine hallinnoitavine asioineen vei suuren osan vapaa-ajastani. Sen johdosta mm. blogini on päivittynyt hitaan puoleisesti. Tempaus kuitenkin kannatti.

Kannatti todellakin. Saimme kasaan kaikkien teidän ansiosta, jotka saavuitte Matkamessuille ja kävitte osastomme valokuvanäyttelyssä ja ostitte kuvia, kasaan aikamoisen potin. Tähän mennessä rahaa on kerätty 2780 €. Tämä raha ohjataan lyhentämättömänä Planin kautta Laosin lasten koulutukseen ja mm. koulukirjoihin. Eikä tässä vielä kaikki. Hyvän tekeminen jatkuu. Voit edelleen lahjoittaa TBGB-tempaukselle Planin keräyssivustolla (minne Matkamessuillakin kerätyt rahat tiliöidään) tai halutessasi ostaa isoja tauluja, joita muutama vielä jäi myymättä. Näistä kannattaa kuitenkin olla yhteydessä suoraan meihin osoitteeseen travelbloggersgiveback(a)gmail.com.Kaikki yllä olevat TBGB-osaston valokuvat by Maarit Helena. Samalla haluan kiittää vielä tätäkin kaikkia tempauksessa mukana olleita bloggaajia, kuvien lahjoittaneita ja ostaneita sekä yhteystyökumppaneita. Katso koko listaus täältä Travel Bloggers give Back    

Lennän tätä kirjoittaessa Grönlannin ilmatilassa. Reykjavik on jäänyt jo taakse kuin salaa, koska väsymyksestä torkahdin jo alkumatkalla. Olen matkalla Miamiin. Kauan aikaa sitten ostettu matka on nyt todellisuutta. Tätä hetkeä. Odotankin jo innolla että saan aamulla herätä auringonpaisteeseen, laittaa pitkien housujen sijaan farkkushortsit ja sujauttaa jalkaani flipflopit. Avata hotellin oven ja saada lämpimän ilman syliini. Ja nähdä palmut. Ja meren.

Olisipa mukava kuulla vierailitko sinä Matkamessuilla ja mitä sinulla jäi käteen?
Väsymyksestä onnellisena totean kuluneen viikon olleen jälleen juuri niin hauska, kuin aikaisemmatkin Matkamessuviikot. Bloggaajan näkökulmasta se on kohtaamispaikka, jossa näemme toisiamme, vaihdamme kuulumisia kasvotusten ja tietysti kysymme toisiltamme sen tärkeän kysymyksen, minne seuraavaksi? Blogipaviljonki kuvat / Roni Tamminen

   

Matkamessuilla toista kertaa ollut Blogipaviljonki toimi kaikkien messuvieraiden ja meidän matkabloggaajien yhteisenä kohtaamispaikkana. Olin itse osastolla perjantaina ja olikin hienoa, miten rohkeasti tulitte kysymään reissuvinkkejä milloin Tokiosta ja milloin vaikkapa Malediiveista. Yhdessä jeesasimme teitä oikean blogin pariin lukemaan lisävinkkejä. Ja haluaisinkin listata tähän vielä kaikki Blogipaviljongissa mukana olleen blogit, joista saa hurjasti hyviä reissuvinkkejä ja mikäli kaikki eivät ole vielä tuttuja sinulle, niin nyt viimeistään ne kannattaa raapustaa ylös.


Ja vielä yksi Matkamessuilta mieliin jäänyt puheenvuoro, jonka haluan nostaa, oli Matkakuume.netin Gian esitys maailmanympärimatkasta ja sen budjetista Mondo-lavalla. Itselläni oli kyynelissä pitämissä, niin luihin ja ytimeen Gian esitys meni. Sen voi katsoa vielä näin jälkikäteenkin heidän facebook-sivuiltaan tästä.


Ps. Laskeutuessamme Miamiin eilen illalla lennettiin South Beachin ja Miami Downtownin yltä. Kaupunki näytti aivan älyttömän siistiltä! Mahanpohjasta otti hyvällä tavalla ja liitely öisellä taivaalla toi mieleeni reilun vuoden takaisen lennon pienlentokoneella Key Westistä takaisin Fort Lauderdaleen, jolloin myös lennettiin Miami skylinen ohitse. Tuo muisto sai taas pohtimaan, että onko tämä kaikki tapahtunut oikeasti minulle..? Välillä pitää ihan nipistää itseään... Nyt ensimmäinen aamu Miamissa on valjennut. Sälekaihtimien lomasta paistaa aurinko, valo! Pakko raottaa niitä enemmän, näen palmuja ja valkoisia Art Deco-rakennuksia. Olen perillä. Miami kiittää ja kuittaa. Voikaa hyvin.


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

6 kommenttia

 1. Voii ihania muistoja sekä messuilta, että varsinkin Miamin lennolta. Kivasti toteutettu postaus!

  Nyt pitää kyllä hankkia aamukampa omaa Miamin reissua varten! Pian nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamukampaa kehiin! Ei ole enää montaa päivää ja oot jo täällä, jee! <3

   Toi vuoden takainen lentomuisto on kyllä ihan kipeen eeppinen, ai että! :)))

   Poista
 2. Ihanaa lomaa! Vähitellen tässä jo alkaa toipua messuviikonlopusta, mutta sulla on ollut kyllä melko haipakkaa, joten nyt on hyvä hetki nauttia lomasta. :) Oli ihana päästä tutustumaan tämän tempauksen kautta, ja toivottavasti jatkossakin törmäillään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit reissutoivotuksista! Täällä nautitaan lomasta jo ihan täysillä.
   Samat sanat, oli mahtavaa tutustua enemmän! Nähdään toivottavasti taas pian :)

   Poista
 3. Ihanaa lomaa ja kiitos kaikille matkabloggaajille upeista osastoista, niin TBGB kuin Matkapaviljonkikin. Ehkä ensi vuonna minäkin pääsisin mukaan! Oli myös kiva tavata messuhulinoiden keskellä!

  Ja ihania hetkiä Miamiin ja risteilylle. Me tullaan perästä sitten maaliskuun lopulla. Enkä malta odottaa, että tunnen sen hiekan jalkapohjissa ja Floridan sykkeen sydänalassa. <3

  Nyt ahmimaan juttuasi Key Westistä! Jos haluat vilkaista, oma tarinani löytyy täältä: Key West alle vuorokaudessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Kyllä Miami maistuu vaan makealle :) Ai että, teitä odottaa reissu maaliskuussa. Ihan huippua!

   Oli mukava tavata Matkamessuilla ja ensi vuonna taas uudestaan, tottakai! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!