Matkamessuliput voittaa...

Terkkuja Prahasta! Pahoittelut että arvonnan voittajan julkaisu siirtyi tälle päivälle, kun Praha vei mennessään. Lueskelin pitkin viikkoa teidän matkasuunnitelmia ja haaveita, joita vastailitte kilpailuun ja sieltä löytyi monta samaa kohdetta kuin itsellänikin on listalla. Yksi näistä on Islanti, jossa olisi mahtavaa päästä käymään. Myös Karibialle toivottiin ja risteilylle. Pystyn helposti samaistumaan noihin kohteisiin. Enkä voi muuta sanoa, kuin että toivon että jokainen saa toteuttaa nuo toivomansa reissuhaaveet. Kannattaa aloittaa ne jo tulevilta Matkamessuilta.

Nyt kuitenkin lippupaketin voittaja on arvottu random.orgin avulla ja arpaonni suosi tällä kertaa....


nimimerkillä Kirsikka22. Elikäs toivottavasti tämä viesti tavoittaa sinut - olen myös laittanut sinulle sähköpostia, kurkkaathan siis myös meilisi. Vastailethan pian siihen :) muutoin joudun arpomaan uuden voittajan.

Kiitos tuhannesti kaikille osallistumisesta ja nähdäänhän Matkamessuilla? Mikäli vielä mietit, mitä ohjelmaa tulevana viikonloppuna messukeskuksessa oikein onkaan, niin kurkkaa tämä aikaisempi postaus, jossa mm. esitellään meidän Travel Bloggers Give Back-tempaus.


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!