Surf more. Travel more. Worry less.

Terveisiä flunssatoipilaalta ja tämän päivän synttärisankarilta. Aina ei mene niin, kuten suunnittelee ja toivoo, siksipä pitää muistaa olla kärsivällinen. Sitä täällä on nyt opeteltu ja flunssaa paranneltu useampi viikko. En ollut aluksi moksiskaan pienestä nuhasta ja yskästä, mutta sitten, kun mukaan tuli kuume, niin oli pakko hidastaa tahtia. Toipilaana onkin ollut aikaa miettiä, että mitä sitä uudelta ikävuodelta haluaa... Tai ainakin miettiä reissuhaaveita.






Surf more. Travel more. Worry less. 

Voitte varmaan uskoa, että sairaslomalla ollessa on ennättänyt aika monta lentotarjousta kahlaamaan lävitse ja haaveilemaan ties mistä matkoista. Lisäksi olen koukuttanut itseni ympäri maailman matkaavista instaajista ja seurannut heidän stoorejaan lähes taukoamatta. Some jos mikä, saa matkakuumeen nousemaan! Matkakuumeelle yläpeukku - tavan kuumeelle alapeukku.
Suurimpana nykyisissä reissuhaaveissa nousee vahvasti halu päästä takaisin Havaijille. Mutta olen myös ryhtynyt haaveilemaan matkasta Australiaan, pääsystä takaisin näiden kuvien maisemiin, harjoittelemaan surffausta ja nauttimaan rennosta elämästä -
Surf more. Travel more. Worry less. Meillä jäi niin paljon vielä tuota maata koluamatta, että olisikin huippua päästä sinne takaisin. Miksi sen pitää vaan olla niin kaukana..?

Viikon päästä suuntaan kuitenkin Kööpenhaminaan viikonlopuksi. Kyseessä on extempore matka ja olinkin siellä viimeksi (ja ensimmäisen kerran) tasan neljä vuotta sitten tänään, eli synttäripäivänäni. Sen jälkeiset syksyt onkin tullut vietettyä Kaliforniassa ja tämän välivuoden jälkeen täytyy todeta, että ensi vuonna en tee samaa virhettä, vaan täytyy varmistaa hyvissä ajoin ensi syksyksi lennot Los Angelesiin - olkoon se synttärilahja itselleni. Reissulahjat ovatkin niitä parhaita, jos minulta kysytään. 
Nyt vetäydyn kuitenkin takaisin viltin alle ja nappaan teekupposen käteeni. Aamulla herään toivottavasti täydessä terässä tähän uuteen ikävuoteen ja saan toivottavaa ystäväni kotiin kippistämään kanssani.


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

2 kommenttia

  1. Samaistun tuohon Australian surffikaipuuseen! Voikuin Aussit olisivat yhtä lähellä kuin Köpis ja voisi vain surauttaa viikonlopuksi aalloille. :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut vielä tätäkin kautta - anteeksi, että olen kiusannut Sinua viime aikoina näillä Havaiji-postauksilla :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!