Aurinkoinen Ruisrock

Ruisrockin pölyt on nyt pyyhitty maihareista ja telttamajoitus on vaihtunut takaisin tuttuun omaan sänkyyn. Onkin siis loistava aika palata menneen viikonlopun aurinkoisiin tunnelmiin. Ruissalon sääennusteet eivät pettäneet tälläkään erää, vaan saatiin perjantai aamupäivän pienistä sateista huolimatta juhlia koko viikonloppu aurinkoisissa keleissä. Tämä tuntuu olevan Ruisrockille ominainen piirre. Pitikin siis ihan kaivella digikuva-arkistoani Ruisrockista vuodelta 2004 lähtien, että mikä vuosi se olikaan, kun Ruisrockissa ei todellakaan paistateltu pelkässä auringossa?

Se oli juurikin tuo vuosi 2004, kun festarikansa oli kuvissani naamioitunut kertakäyttösadetakkeihin. Ja onhan siellä sadekuuroitellut senkin jälkeen, mutta aika kultaa muistot, kun kaikki tuntuvat puhuvan, että Ruississa ei koskaan sada. Viime viikonloppuna kuitenkin aurinko helli taas festarikansaa ja tunnelma oli sen mukainen.

Tämän vuotinen Ruisrock ei mielestäni keulinut yhdelläkään erityisellä ulkomaan megastaralla. Mielestäni isoimmat bileet lavalla sai aikaiseksi suomalaiset bändit kuten Alma, JVG ja Cheek. Ulkomaan eläviäkin käytiin ahkerasti katsomassa, mutta miten jäi kuitenkin se fiilis että nyt kotimainen pop on se juttu ja EDM.
Pelkkää löhöilyä festarit eivät ole koskaan edustanet minulle vaan bändejä katsotaan ihan oikeasti. Pitikin ihan huvikseen tarkistaa askelmittarista, että minkä verran viikonlopun aikana tulikaan ravattua lavalta toiselle ja pistettyä jalalla koreasti - kaikkiaan 48 624 askeleen verran, eli aika paljon!


Denniksen pizzat maistuivat Ruisrock väelle jonoiksi asti.
Papa´s Smokery BBQ:n savustettu soijaburgeri on Ruissin kestosuosikki.


Ruisrock 2018 oli hauska viikonloppu ystävien kanssa. Aika riensi jälleen vain aivan liian nopeasti. Ensi vuonna artistikattaus voisi olla asteen verran megalomaanisempaa lipun hintaankin nähden. Lisäksi itseäni jäi ihmetyttämään ikisuosikin Apulannan poissaolo. Mutta siitäkin huolimatta, iso kiitos Ruissille tästäkin vuodesta ja iso kiitos teille ystävät. Olitko sinä kenties Ruississa ja mitä tykkäsit?


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!