21 vuotta

Sanotaan, että aika rientää hyvässä seurassa ja niin se totta vieköön on! Vastahan oli vuosi 1997 ja me tavattiin. Eipä olisi uskonut mitä kaikkea vuodet tuovat tullessaan, kun silloin hitaita tanssittiin. Eihän tulevaisuutta voi ikinä ennustaa tai suunnitella liian tarkasti. Me ollaankin menty aina aika fiilispohjalla ja eletty täysillä, yhdessä. Tänään niitä yhteisiä vuosia on tullut täyteen jo 21 vuotta.


Palataanpa vuoteen 1997, mitä muistatte siitä vuodesta? Elokuussa koko maailma suri prinsessa Dianan kuolemaa. Muistan, kun sain tekstiviestin uutisesta silloiselta luokkakaveriltani Piialta. Ja kyllä, minulla oli silloin jo kännykkä, josta pystyi lähettämään tekstiviestejä. Muita suuria uutisia en muista tuolta vuodelta, vaikka niitä tietysti on ollutkin. Lokakuussa 2017 meidän molempien silloinen lempparibändi Prodigy esiintyi Hartwall Areenalla. Emme vielä kumpikaan silloin asuneet Helsingissä, mutta se viikonloppu hengattiin kaverin nurkissa Kalliossa. Kaksikymmentä vuotta sitten Kalliokin näytti paljon erilaisemmalta kuin nyt.
Oscar palkittu Titanic-elokuva sai ensi-iltansa vuoden 1997 lopulla ja muistelen, että se taisi olla meidän ekoja leffoja, joita kävimme yhdessä katsomassa. Muistan vieläkin, miten noloa oli silloin yrittää pidätellä kyyneleitään ja pelätä mascaran leviämistä.

Enää ei onneksi nolostuta itkeä tai näyttää tunteitaan. Näihin kaikkiin vuosiin mahtuu paljon hyviä muistoja, naurua ja hauskanpitoa (sillä kuka nyt ikäviä juttuja haluaisi muistella) ja ennen kaikkea monia ikimuistoisia seikkailuita ympäri maailman. Ja jos nyt jotain tulevaisuudelta saa toivoa, niin vähintäänkin vastaavanlaisia seikkailuita ja onnen hetkiä yhdessä, yhdessä parhaan ystävän kanssa.Postauksen kuvat on otettu huhtikuun Kalifornian reissulta Huntington Beachiltä. Kuvat Marika Tuuli

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!