Yhteisiä auringonlaskuja

Aika rientää hyvässä seurassa ja kun on hauskaa! Voisin aloittaa tämän postauksen samoilla lauseilla, kuin vuosi sittenkin, sillä aika todella rientää. En voi uskoa, että on taas heinäkuun loppu ja meidän vuosipäivämme. Tähän vuoteen on tosin aiemmista poiketen mahtunut eniten vaikeita asioita mitä koko elämääni tähän mennessä. Tuntuu, että kaikki on muuttunut viime vuodesta ja oikeastaan onkin. Kaikki on vaan toisin.Se, kun elämältä viedään suunta ja tilalle tulee loputtomalta tuntuva suru, on sanoin kuvaamattoman tärkeää, että viereltä löytyy vankkumaton tuki ja turva. Tämä ei tietenkään ole itsestäänselvyys surutyötä käyville, mutta olen saanut olla kaiketi onnekas, että kallioni on löytynyt aivan vierestä. Parhaasta ystävästäni, miehestäni. Kun omat jalkani eivät ole kantaneet, minua on kannateltu. Ja kai vähän toisinkin perin, yhdessä vuoron perään toista auttaen. Niinhän sen kuuluu mennäkin.

Kun mikään ei ole enää elämässä kuten ennen, on ainakin auringonlaskut varmaa. Ne tulevat kaikkein surullisimmankin päivän päätteeksi, mutta eniten niistä tottakai nauttii ja arvostaa, kun mieli on levollinen.

Aika on käsittämätöntä. Aika on salakavalaa. Aika on ainut mitä meillä on. Olen saanut olla onnekas monella osa-alueella elämässä ja niistä olen kuluneen vuoden aikana kiitellyt yläkertaa. Ehkäpä aiempaa enemmän. Erityisen kiitollinen olen kaikista meidän yhteisistä auringonlaskuista eli vuosista, joita on kertynyt jo häkellyttävän kahdenkymmenen kahden vuoden verran. En väitä, että muistaisin murto-osaakaan vuosiemme auringonlaskuista, mutta on helppoa muistaa kenen kanssa ne olen viettänyt. Kiitos niistä aivan jokaisesta. <3
 

*Nämä auringonlaskukuvat ovat Mallorcan Santa Poncan rannalla sijaitsevan H10 Casa Del Mar -hotellin kattoterassilta muutaman päivän takaa. Mielikin oli tuolloin levollinen ja onnellinen.

2 kommenttia

  1. Onpa kauniisti kirjoitettu. Onnea vuosipäivästä - ja paljon tulevia auringonlaskuja lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista ja onnitteluista - sitä toivotaan <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!