Happy Halloween Mr. Bonesin Pumpkin Patchilta!

Toistan itseäni sanomalla, mutta sanon sen jälleen; lokakuu on ihanaa aikaa lomailla Los Angelesissa! Päivisin siellä on yleensä vielä todella lämmintä ja aurinkoista ja toisekseen, lokakuun alussa aletaan virittäytymään Halloween tunnelmiin. Talojen edustoille ilmaantuu luurankoja ja hämähäkin seittejä ja mitä erikoisempia somistuksia. Hassua on, että lähes alueen tulotasosta riippumatta Halloween -koristeet koristavat porstuoita mitä kekseliämmin tavoin. Tämän vuotuinen lokakuinen Kalifornian reissu oli itselleni spesiaali monella tapaa; juhlimme reissulla minun synttäreitäni ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääsin mieheni kanssa Pumpkin Patchille.Olen käynyt useammalla eri Pumpkin Patchilla Kaliforniassa ja haluankin ajatella, että siitä on tullu yksi traditioistani. Tämä Mr. Bonesin Pumpkin Patch on mielestäni kaikista huikein ja tämä olikin toinen vierailuni täällä (vuoden 2015 vierailun Cali-siskojen kanssa näet tästä). Tällä kertaa treffasimme siellä ystävämme Marikan ja hänen suloisen lapsensa ja heidän kaveriperheensä kanssa.
Huomioitava asiana muuten se, kuten edelliselläkin vierailulla Mr. Bonesilla; jostain syystä heidän lokaatiossa on aivan järkyttävän pakahduttavan kuuma ja sain taas lähes auringonpistoksen siellä ollessani. Onneksi pumpkin patchilla on kuitenkin tällaisiä söpöjä kurpitsoista rakennettuja majoja, jonne voi mennä vähän viilentymään. Lapsillehan nämä kaikki on lähtökohtaisesti rakennettu, mutta hyvin siellä viihtyy näin aikuisenakin.
Halloween on upeaa aikaa Amerikoissa ja jotenkin kaipaan tätä Suomeenkin. Toki täälläkin näkee jo hulppeita Halloween asuja ja somistuksia, mutta juhla ei ole vielä ainakaan valtaväestön keskuudessa lyönyt läpi. Suomessa on myös vähän haastavaa järjestää lokakuussa Halloween-paraateja, kuten vaikkapa Hollywoodissa järjestetään joka vuosi ja johon osallistuimme vuonna 2014 puolen miljoonan muun juhlijan kanssa. Ullan ja Jennin kanssa osallistuttiin lokakuussa 2015 Floridan Key Westin Fantasy Fest -juhliin ja ne oli kuulkaa aikamoisen villit ja vähäpukeiset naamiaisjuhlat!

Viime vuonna vierailin ystävien kanssa Long Beachin lähellä olevalla Pumpkin Patchilla. Mieluinen paikka viettää Halloweenia oli myös vuoden 2017 Kööpenhaminan Tivoli, josta löydät blogipostauksen tästä. Köpiksen Tivoli on kerrassaan ihanan tunnelmallinen. Toki onhan meillä Helsingin Linnanmäelläkin oma iiik!week!
Ps. Mr. Bones on muuttamassa uuteen lokaatioon, joten kannattaa ottaa heidän instagram seurantaan, jos haluat vaikka ensi syksynä vierailla täällä.

Pps. Jos Halloweenina tai pyhäinpäivänä jää luppoaikaa, niin tässäpä oiva teemaan sopiva elokuvavinkki: Coco -animaatioelokuva, joka kertoo 12-vuotiaasta meksikolaisesta pojasta. Elokuva on voittanut myös 2 Oscaria (parhaasta animaatiosta ja parhaasta laulusta). En kuitenkaan suosittele katsomaan elokuvaa lentokoneessa, kuten minä. Nimittäin itkutulvalta ei voi välttyä. Happy Halloween juri sinulle, missä ikinä sitä vietätkin!


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita seuraavissa kanavissa:

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!