Nudee! MUS:n Maria Montazami huulipuna

Terkkuja tien päältä!
Viikkari on hurahtanut taas Keski-Suomen hoodeilla sukuloimassa. Matka taittuu kyllä aina suht sukkelaan kun on nämä kaikki iPhone ja iPad härvelit. Tämä postaus tuleekin livenä täältä auton penkiltä. Testasin viikonlopun aikana nimittäin muutama päivä sitten sokokselta (-20% kupongilla) ostamaani huulipunaa. Syynä huulipunani mallin vaihdokseen oli se että lemppari Macin nude-huulipunani on loppumassa ja uskaltauduin nyt kokeilemaan tätä keväällä lanseerattua Ruotsin miljonääriäidin Maria Montazamin huulipunaa, joka löytyy siis Make Up Store valikoimasta. Oikeastikin halusin ostaa tämän jo keväällä, mutta sitten se vaan jäi...

Muutaman käyttökerran jälkeen uskallan todeta että ihan on toimiva. Hivenen neutraalimpi ja mattamaisempi lopputulos kuin käyttämäni Macin nude.

Ja nyt mä klikkaan tän postauksen liveksi. Iiiih! Jänskää kun tässä ei ole esikatselua :)

Toivottavasti kaikilla oli mukava viikkari! Matka jatkuu...ja aurinko paistelee täällä tien päällä... Ciao!


2 kommenttia

 1. Mä oon unohtanut myös ko huulipunan...kauppaan!! Täytynee hankkia omaankin varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ostamani sävy on 2B1. Kun muistelen että silloin keväällä myyntiin tullut huulipuna oli kultaisessa huulipunakotelossa, tämähän on musta. Lisäksi settiin kuuluu huultenrajauskynä, mutta sen ajattelin jättää vielä kauppaan. Käytössäni on Macin Naked Liner Lip Pencil.
   Mukavia shoppailuja ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!