Palanen Nycin Muotiviikkoja: Marimekko s/s 2013

New York tai Helsinki. Onko sillä enää oikeastaan väliä, sillä nykyteknologia mahdollistaa meille samat mahdollisuudet paikasta riippumatta, noh siis melkein samat.
Joka tapauksessa sain keskiviikkona palasen Nyciä ja siellä käynnissä olevia muotiviikkoja, sillä kävin katsomassa Helsingin Bio Rexin valkokankaalta Marimekon pari päivää sitten olleen muotinäytöksen New Yorkin Muotiviikoilta. Siis kaikkien aikojen ensimmäisen New Yorkin muotiviikoilla olleen Marimekon näytöksen!

Tilaisuuden avasi Marimekon Head of Fashion Design Noora Niinikoski. Hän oli tuoreeltaan saapunut Nycistä ja toi terveiset sieltä. Sen jälkeen valkokankaan valtasi Marimekon näytös. Eli melkein kuin olisi istunut livenä näytöksessä, right.
Todella kiva ja uudenlainen tilaisuus (ainakin minulle). Pirteä ja lempeähenkinen, kuten brändi itsessäänkin.


Goodie bagista löytyi Marimekon s/s 2013 lookbookit, ja uskon että moni teistä on nähnyt jo mallistosta kuvia. Joten tässä vain muutama otos, ehkäpä  yksi suosikeistani tuo alla oleva mekko...
Löydät lisää Mariamekkoa ja muotiviikkoja Pinterestista tai facebookista!
Tilaisuus oli osaltani pian ohitse, sillä riensin hip hei kotiin. Kotona sohvalta käsin katsoin Live Streamina vielä Rachel Zoen muotinäytöksen siis suoraan Nycistä. Teknologia I love u... Ja Rachel Zoe I love you! :) Alla on muutamia kuvia Rachel Zoen kevät 2013 mallistosta.


Ps. Näytti siltä että Rachel on leikannut otsatukan, näytti pirtsakalle! :)

(Kuvat on poimittu Rachel Zoe Collection fb-sivuilta -
All images courtesy of Style.com / Filippo Fior / Gorunway.com).
Hei, jos kiinnostuit, niin mukaan New Yorkin Muotiviikkojen näytös humuun pääset täältä "Live from the Runway"

Ps. Vaikka teknologia on rakas, niin eihän se silti täysin sama asia saatika korvaa live kontaktia. Eli kyllä edelleenkin katsoisin ihan mieluiten ihan livenä Nycistä käsin nuo näytökset. Tai oikeastaan ihan mieluiten häärisin näytöksen kulisseissa meikkarina tai assarina. Se oliskin vallan huippua! Ehkä joku päivä...niitä unelmia. Pitää vaan olla <3>
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!