Unelmia, uraputkea ja ajatuksia


As long as there is a doubt, 
you cannot find the way. -YogiTea

Ei varmaan tule yllätyksenä että tämä(kin) viisaus löytyi nauttimastani YogiTee teepussista... Huhheijaa että tykkään näistä! Pistävät kivasti ajattelemaan... minua ainakin. Päässäni on viime aikoina pyörinyt kaiken maailman ajatuksia elämästä, tavoitteista, unelmista ja kuinka toteuttaa ne.

Luin viikonloppuna Me Naiset-lehteä (kyllä!) ja siinä oli artikkeli suomalaisesta pariskunnasta jotka elävät nomadi elämää.
Nomadit ovat ihmisiä, jotka eivät varsinaisesti asetu vakinaiseen asuinpaikkaan. He matkustelevat, eivät omista kotia tai suunnitelmaa. Aika mielenkiintoinen tapa elää ja toteuttaa itseään sekä nähdä maailmaa. He sanoivat jutussa mielestäni aika osuvasti, että "tavara sitoo ihmiset paikoilleen. Ei uskalleta lähteä." He myivät koko omaisuutensa ja lähtivät, ja ovat olleet nyt 8 vuotta reissussa. Ihailtavaa ja rohkeaa! Olen pohtinutkin nyt että olisiko minusta ihan noin radikaaliin muutokseen... Ehkäpä semisti? Ehkä x 100...
Tutustumisen arvoinen saitti on myös hidastaelamaa.fi. Luin sivuston perustajien jutun pari viikkoa sitten (myöskin Me Naiset -lehdestä) toim.huom. luen myös muita lehtiä. Ja se kyllä puhutteli. Kaivakaa käsiinne elokuun alun numero jos mahdollista. Heitin omani menemään lomalla ollessani, kun se ei mahtunut enää paluumatkalle matkalaukkuun. Alla on kuva jutun kuvatekstistä siitä artikkelista. Lomalla ollessa sitä varsinkin sai etäisyyttä tähän oravanpyörään, joten silloin toi nosto osui ja uppos.

Mitäkö yritän sanoa? No en varsinaisesti mitään yhtä ja oikeaa... vaan oikeastaan ilmaista sen, että jos minulle jokin f#### teepussi puhuttelee noin (hihhh...) ja antaa tsemppiä uskoa unelmiin. Niin haluan kannustaa sinuakin tavoittelemaan unelmianne! Toivottavasti kaikilla on ympärillä ihmisiä jotka lannistamisen sijaan jaksavat kannustaa ja tukea. Unelmat eivät välttämättä toteudu itsekseen, vaan toisinaan ja useinmiten kovalla työllä. Mutta uskoa niihin pitää aina!

Höh, ei kait tästä tullut mitään liian diippii... Ei ollut tarkoitus :)
Mistä sinä unelmoit? Olisiko sinusta heittäytymään nomadiksi tai semi sellaiseksi?
Kiirettä. Road trippiä. Unelmia. Ajatuksia. Herätyksiä. Elämyksiä. Kokemuksia.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!