Uudet bootsit: Wedge Sneaker

Hei, tässä on mun uudet bootsit, tai kutsutaanko näitä nyt sitten Wedge Sneakereiksi, ja ne löytyivät lomamatkalta Palmasta elokuussa. Olin jo keväällä katsellut tämän tyyppisiä kenkiä, jotka olisi rento laittaa jalkaan silloin kun ei ole korkkari ja kopiseva korko fiilis. Tykkään kuitenkin koroista, joten tässä ne tulevat kivan rennossa muodossa. 

Ostin kenkäparini alesta, Shana nimisestä vaateketjukaupasta. Kengät kaivettiin minulle suoraan mallinuken päältä, nimittäin kyseessä oli kaupan viimeiset mustat kengät (näitä oli saatavana myös beigenä, mutta eivät sopineet minulle), joten myyjät ystävällisesti riisuivat minulle mallinuken bootsit. Kylläpä kannatti! Hintaansa nähden (alesta vain noin 22 eur) kengät ovat todella hyvän tuntuiset jalassa. Korkokaan ei ole hurja, joten näillä pysyy hyvin vauhissa mukana. Tykkään! Ja samalla vähän luulen, jo muutaman käyttökerran jälkeen, että näistä voi tulla syksyn suosikki bootsini! 

Netistä vastaavanlaisia kenkiä saa useammasta nettikenkäkaupasta. Kohtalaisen edullisia esimerkiksi täältä soyoushoes.co.uk. Lisäksi brandi merkeillä on tarjolla esimerkiksi seuraavanlaisia, toooosi kivoja Wedge Sneakereitä :)

Kuva ja tuote osoitteesta shop.pacsun.com

Kuva ja tuote osoitteesta www.revolveclothing.com

Kuva ja tuote osoitteesta www.farfetch.com


Miten on, uppoavatko tämän tyyppiset kengät teidän makuunne? Tai onko teillä vastaavanlaisia popoja? :)
2 kommenttia

 1. Anonyymi9/12/2012

  Just oon tilannut Zalandosta, tähtitennarit, kiilakorolla....odotan odotan.

  Terkkuloi tv Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katja,
   huippista ja jänskää! Toivottavasti saat uudet kenkulit pian :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!