Matkalla: Can Picafort, Mallorca

Hola!
Matkapäiväkirja jatkuu... Lomamme viimeiseen kohteeseen Palmaan saavuttiin suoralla yölennolla Prahasta. Olimme jo heti aamu auringon aikaan perillä Palman kentällä ja olo oli kyllä aika epärealistinen. Flunssa ja yölento - ei ole mikään hottis yhdistelmä ja se vetäs aika koomaan. En muista lennosta juurikaan mitään, paitsi sen kun laskeuduimme niin ihmiset taputtivat, iiih! Minusta se on ihan ylisöpöä...hihh... mutta enimmäkseen söpöä. Ja tämän reissun aikana tuli todistettua se että sekä tsekkiläiset että ruotsalaiset (lensimme Budapestiin Tukholmasta) taputtavat koneen laskeuduttua. Yeij! Eli se ei ole siis ainoastaan meidän suomalaisten lomalentojen harrastus, nih! Ihan mahtista.

No mutta. Palmaan, joka on meille tuttu vuoden takaiselta reissulta, jolloin toden teolla rakastuin tähän montaa mielipidettä jakavaan Mallorcan saareen. [Tunnustan rehellisesti rakastavani Mallorcaa. Ja ennen kaikkea Alcudian Playa de Muron aluetta]. Palmasta tosiaan otimme bussin saaren toiselle puolelle Can Picafortiin, joka sijaitsee Alcudiasta hieman etelämpään. Samaa rantaviivaa jatkuu silmän kantamattomiin, joten sinänsä melkein sama mistä kohtaa oman rantatuolinsa valitsee (paitsi parhaista parhain paikka sille on Muron ranta) :) Can Picafort on hyvä kakkonen. Joka tapauksessa ei yhtään harmittanut ajatella että seuraavat 8 vuorokautta herään tähän näkymään parvekkaaltani:Viikko meni levätessä, flunssaa parannellen ja aurinkotuolissa löhötessä, meressä uiden ja uimapatjalla lilluen. Just ihan täydellistä (miinus tuo flunssa)! Kyllä loma on vaan niin ihanaa! Ja aurinko!
Mallorcan-saari on ehdottomasti sellainen paikka minne voin mennä edelleenkin uudestaan ja uudestaan. Kattaa kaiken mitä rantalomalta tai lomalta yleensäkin haen. Aurinkoa, lämpöä, kauniita beachejä, shoppailua (Palmassa), nähtävyyksiä, tapaksia, fiilistä, sukellusta, uimista, snorklausta ja ihan pelkkää olemista vaan... Vain 4 tuntia Helsingistä ja paratiisi on valmis. Suosittelen.


Mitä fiiliksiä Mallorcan aurinkorannat teissä herättää? Ottaisitteko riskin rakastua..Mallorcaan? hihhh.. :)
PS. Jos jotain, niin kesää ja aurinkoa tuli kyllä nyt iksu. Miksi se on niin lyhyt täällä meillä...? Voih.


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!