Steve Madden Swimwear

Hola!

Vuorossa kesämuistoja! Ja samaan hengen vetoon toteamus, että miten tää aika voi rientää näin nopeasti!? Juurihan minä saavuin lomilta jossa tätä beachwear -asua pidin päällä... no siitä on vajaa kuukausi. Sen jälkeen onkin taas menty, meikkailtu, tavattu uusi ihania asiakkaita, tehty töitä ja oltu aivan ihanan kettuterrierin hoitotätinä (aaaaww). Huomenna alkaa sitten Rakkautta ja Anarkiaa -leffafestivaali.  Paljon on festivaalien antia myöskin lueskeltu ja liput kävin lunastamassa eilen. Suosittelen lämpimästi 25 -vuotta täyttävää R & A-festaria. Lue lisää tästä.

Mutta takaisin aurinkoon, kuumaan rantahiekkaan...turkoosiin mereen ja lämpimään merituuleen. Haluan esitellä teille tämän uuden, lempparini: Steve Maddenin beachwearin, johon kerrassaan vallan rakastuin! Niin ihanan helppokäyttöinen, kesäinen, toimiva, aah! Niin helppo vaan heittää päälle ja kävellä rannalle chillailee, hihhh... Tykkään! Ostin tämän viime kevään Nycin reissultamme Century21:sta. Aikalailla rakkautta ensisilmäyksellä, mutta käyttökertoja tämä ei valitettavasti saa kauhean usein... Täällä suomessa ainakaan, mutta lähtee seuraavalle reissulle ihan luottovaatteeksi mukaan for sure! :)


Ja vielä vähän lisää pousausta...voi kääk, että olen vähän mukavuusalueen ulkopuolella tässä. Tämä kuva muistuttaa muuten -no, kesästä- mutta siitä että mun pitääkin löytää vastaavanlaiset flipflopit näiden rakkaiden airwalkin lempparien tilalle. Alkavat olla jo sen verran kuluneet ja reissua nähneet että pakko luopua niistä pian kun alkavat hajota käsiin...

Ps. Kyllä! Toi on kuvaajan peukalo tossa yläkulmassa ;-)
Mukavaa viikonjatkoa kaikille! Ja menkää ihmeessä katsomaan laatuleffoja R & A:han! Moih! :)
4 kommenttia

 1. Kukas hottis siel tallustaa......huippista nähdä lauantaina!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukahan hottis "Unknown" täällä kommentoi ;) No se selvinnee lauantaina! :) Kivakivaa! :)

   Poista
 2. Tuohan on ihan selvästi RANTAHUITULA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh, totta! Rantahuitula on oikein hyvä nimi hälle ;-) Olin ehkä sen verta innoissani kun tätä postasin että olisin tietysti voinut selventää kun kehuin miten helppo tämä on heittää päälle, että se tosiaan on niin. Koska huitulassa on reunat kokonaan auki ja solmitaan kiinni toisiinsa kainalon alta naruilla... auttokohan tämä yhtään..? Mutta sellainen tää rantahuitula on :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!