Laveran Brand New Edition -meikkiuutuudet jälleen testissä!


Testasin viime viikolla myös itselläni Laveralta saatuja uutuus meikkejä. (Aikaisemmin tekemäni postaus viikon takaa, Brand New Editionin-tuotteilla tehdystä meikeistä, löytyy täältä). Oman meikkini pohjan teko alkoi kasvojen kosteuttamisella ja tummien silmänalusten peitolla (johon ihan pokkana kokeilin sarjan uutta peitepuikkoa), jonka jälkeen levitin sormilla mousse -meikkivoiteen kasvoille. Mousse levittyi kyllä paremmin kuin aikaisemmalla kerralla. Lopuksi kiinnitin meikkipohjan irtopuuterilla.



Ylemmässä kuvassa Natural Mousse Make up -mousse meikkivoide. Ja alemmassa kuvassa Soft Glowing Highlighter–korostusvoide, jolla saa kyllä mukavan ja näkyvän hohdon kulmaluulle tai poskipäille. Vaatii tosin hieman käytön totuttelua sellaisille henkilöille, jotka eivät voidemaisia tuotteita muuten käytä.


  
Korostuksien ja varjostuksien jälkeen siirryin silmämeikkiin. Ja tässä yläkuvassa malliston uusi neliosainen Illuminating Eyeshadow Quattro -luomiväripaletti, jota käytin omassa meikissäni. Luomivärejä voi käyttää myös veden kanssa dipaten, halutessaan syvemmän värin aikaiseksi.

Luomivärin siveltämisen ja häivytyksien jälkeen rajasin luomille vielä vahvan rajauksen Laveran mustalla soft eyeliner-kynällä. Kulmat meikkasin toisen merkkisellä kulmaluomivärillä ja kulmakarvasiveltimellä. Ripsivärinä käytin Laveran ripsiväriä, ja huulilla on lemppari huulipunani Golden Kiss.


Alla vielä kuva step by step -vaiheista, eli meikittömästä, kasvot kiiltävästä naisesta meikkipohjan ja ehostuksien jälkeen valmiiseen lopputulokseen. Ainakin melkein. Nimittäin arvaatteko mitä unohdin meikistä? Sisäkajalin! Voihan itku... Muistin sen vasta kuvien oton jälkeen, jolloin lisäsin sen... mutta enpäs jaksanut enää ottaa kuvia uudelleen kun oli jo entistä pimeämpää. On muuten tosi haasteellista yrittää kuvata, kun koko ajan on niin kovin pimeää. Mutta hei, meillä kaikilla on sama tilanne, ja toiset teistä onnistuu kyllä meikki kuvissa niin paljon paremmin (miten te teette sen?) :) Muutenkin on haasteellista kun ottaa itse itsestään kuvia peilin kautta, hahaha...





Onko teille jo Brand New Edition -meikit tuttuja, tai herääkö meikeistä jotain kysymyksiä? Vastailen mielelläni.


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!