Rentoutumassa Organic beauty -hoitolassa



Kuten aikaisemmin kerroinkin, viikko sitten nautiskelin aikamoisesta hemmottelusuorasta. Yhden niistä muodosti Liinu'n organic beauty-kauneushoitola. Kallion Karhupuiston laidalla oleva kauneushoitola, tarkemmin luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneushoitola vie sinut täysin kiireestä pois. Tunnelma on kiireetön, ja yleisfiilis lempeä. Kuten paikan pitäjä, Karoliina sanookin nettisivuillaan, että täältä ei saa liukuhihnastohoitoja, vaan hoito tehdään kunkin asiakkaan tarpeiden pohjalta. Ennen hoitoa jutellaan ja kartoitetaan nykyinen tilanne ja tahtotila. Ja paikasta jäi todella fiilis, että sinua käsitellään yksilönä. 
Minulle päädyttiin tekemään "Feel like I´m seventeen again" Anti-age -kasvohoito. Ja voi luoja että olin täydellisesti rentoutunut ja tyytyväinen kasvohoitoni jälkeen (epäilen jopa että torkahdin hetkeksi hoidon aikana?). Hoidon aikana tehty rullaava sidekudoshieronta nosti poskipäitäni hetkessä, tai siltä ainakin sisäisesti minusta tuntui. 

Olen itse pirun huono käymään kasvohoidoissa, en ymmärrä miksi, sehän on täydellistä! Tämänkin autuuden minulle toi ystäviltäni saatu lahjakortti, jonka halusin heti käyttää, koska olin tietoinen tästä uudesta paikasta (ihanat ystävät tiesivät mikä on tapetilla!). Mutta se tunne minkä Liinu´n Organic beauty -kauneushoitolassa koki, saa minut kyllä menemään uudestaan tulevaisuudessa! Suosittelen lämpimästi.
 


Kauneushoitolassa myydään myös muutamia luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä. Innostuin itse ostamaan kasvohoidossani käyttämääni Sukin kasvoöljyä, jota laitan iltaisin kasvoille. Lisäksi myynnissä on -käsittääkseni luonnonkosmetiikkaa käyttävien piireissä aivan super suosittuja- Patykan tuotteita.





Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!