Tarinani bloggaajana. #IG Travel Thursday -haaste

Koh Lanta, Thaimaa joulukuussa 2011


Otin tämän haasteen vastaan Stilettikorkokanta-blogin Ullalta. Hän, monien muiden tavoin on ottanut osaa joka torstai Instagrammissa tapahtuvaan IG Travel Thursday -matkakuvien jakoon. Oi että miten tykkäänkään Instagrammista, ja Travel Thursdayssa näkee kyllä toinen toistaan inspiroivampia matkakuvia... Siispä se on täydellistä lääkettä kroonisen matkakuumeen omaavalle blogaajalle.

Mutta palataanpas takaisin haasteeseen, tarinaani bloggaajana. Se alkoi vuonna 2009 kesällä kun neljän hengen frendiporukalla suunnistimme viideksi viikoksi Road Tripille Jenkkeihin. Rannikolta rannikolle ja yli 8000 kilometriä. Halusin kirjoittaa muistiin kaikki pienimmätkin tapahtumat ja asiat joita koimme reissulla, ihan juuri siksi että tuollaisella matkalla tahti on usein niin hektinen, että huomenna ei yleensä muista eilistä kun matkapäiviä ja maileja alkaa kerääntymään enemmän kuin yhden käden sormilla pystyy laskemaan. Toki oli myös kivaa että koti suomessakin pystyi meidän menoa seuraamaan blogin välityksellä, mutta olin niin ujo sen suhteen että pidin blogini osoitteen salattuna. Jaoin sitä vain muutamille ihmisille. Nykyään sen voi löytää julkisesti täältä.

Huntington beach, LA Kalifornia syksyllä 2009. Olin maailman onnellisin.

Road Trip oli unelma -unelmien täyttymys minulle. Pääsin viimeinkin kokeilemaan surfausta Kaliforniassa, joka oli yksi pitkäaikainen unelmani, itse road tripin lisäksi. 
Reissun jälkeen tyydyin vain lueskelemaan muiden blogeja ja haaveilemaan omasta. Toteutumisen hetkeä piti odottaa huhtikuuhun 2011 saakka. Tähän väliin mahtui työn ohella myös valmistuminen meikkaaja-stylistiksi, jonka pohjalta itse asiassa lähdin blogia rakentamaankin. Siveltimellä -nimi pohjautuu rakkaudesta meikkitaiteeseen, mutta tykkään ajatuksesta että aihe kun aihe voi olla sillä hetkellä "siveltimellä", joten se antaa vapauksia blogiini. En siis lähtökohtaisestikaan suostunut olemaan vain kauneuteen erikoistunut blogi, varsinkin kun harvemmin asiakkaiden kuvia saa julkaista ja toisekseen, tärkeimpänä, en suostu henkilönä ja ammatillisesti olemaan vain yhtä muottia vaan uskon että meistä on moneksi. Minusta löytyy päiväduunin lisäksi nainen, joka elää, menee, sisustaa, duunailee freelancer meikkikeikkoja ja haaveilee isosti. Haaveilee usein matkoista, kaikkialle, mahdottomuuksia jotka kuitenkin toivoo kääntyvän todeksi.

Blogien parista olen löytänyt myös uusia tuttavuuksia, ja jopa ihan uusia frendejä elämääni. Se jos mikä on ollut paras syy perustaa blogi. Lisäksi olen niin ylpeä omasta pienestä blogistani, koska se sai juuri Matkamessuille virallisen bloggaajapassin. Joten tammikuussa pääsee sitten virittäytymään oikein kunnolla matkamessu tunnelmaan!
Siispä mikäli löysit blogini juuri #IGTravelThursdayn kautta, lämpimästi tervetuloa lukijaksi! 
Instagramista minutlöytää nimellä sannasevenseas

Olisipa mukava jatkaa haastetta eteenpäin - mikä on sinun tarinasi bloggaajana?

Road Trip USA 2009...somewhere...IG Travel Thursday 
Lainattua täältä: "Instagram Travel Thursday on viikottainen kokoelma blogipostauksia, ja tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Projekti sai alkunsa Skimbaco Lifestyle – online lehden perustajan Katja Presnalin ideasta, ja vauhdikkaan alun johdosta projekti on nyt myös rantautunut Suomeen!"

Suomessa IG Travel Thursday järjestäjiä ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses


 

18 kommenttia

 1. Kiva että lähdit mukaan tempaukseen! Näytät niin onnelliselta tuossa surffilautakuvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 pienen pieni blogini uskaltautui lähteä viimein mukaan. Onhan reissusydämeni kuitenkin suuri, ja sykkii uusille kokemuksille :) Toi surffilautakuva oli vuosia fb-profiilikuvani, koska päivä oli yksi onnekkaimmista - unelmieni täyttymys! Toi hyviä fiiliksiä mieleen... Vaikkei siitä itse surfaamisesta tosin meinannut tulla mitään, hihhhhh...

   Poista
 2. Tervetuloa mukaan Instagram Travel Thursday - porukkaan ja matkamessuilla ehkäpä nähdään! :) Ja blogimaailma on kyllä jännä paikka, silloin kun itse aloitin blogaamista en olisi koskaan uskonutkaan että tämän kautta tulee ihan "oikeita" uusia ihmisiä ja ystäviä elämääni. Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu! Kiitos tervetulotoivotuksista.. Blogimaailma on toden totta ihmeellinen ja täynnä huikeita ihmisiä. Oih, olisipa kiva tavata matkamessuilla! Sitä odotellessa... ciao ciao :)

   Poista
 3. Mahtavan inspiroiva ja onnea huokuva postaus! Löysinpä hyvinkin tänne juuri Instagram Travel Thursdayn ansiosta, ja hyvä niin. Jään seurailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos Amanda <3 Sydämeni vallan pakahtuu...ihanaa että löysit tänne IG Travel Thursdayn kautta - kannatti siis uskaltautua mukaan :) Tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 4. Melkeen tulee pala kurkkuun ku oot niin onnellisen näköinen tosiaan tuossa kuvassa! <3 <3 <3 Oon niin onnellinen ku löydettiin toisemme, sielunsiskot =) Mitä kaikkea vielä elämä tuokaan meille tullessaan, voin vaan kuvitella!

  Oli aamun pelastus kun luin bussissa sun kommentin ja että olit lähtenyt haasteeseen mukaan, IHANA SANNA! =) xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaaaww....ihana sielunsiskoni Ulla <3 Olen varma että elämä tuo meille paljon hauskoja juttuja ja ennen kaikkea niitä reissuja - ruokimme nimittäin hyvin toinen toisiamme tässä reissuhulluudessa ;) woop woop! Ei voi mennä pieleen, kun on samanhenkisiä ihmisiä elämässä. Voi vain mennä lujemmin! ;)

   Poista
 5. Ihana tarina blogin takaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks Nella! Voi kiitos, ja ihanaa että löysit blogiini. Ilmeisesti IG travel Thursdayn kautta, joka on kyllä vallan mahtavaa! :) Ihana blogi sinulla :)

   Poista
 6. Ihana postaus, itselläni onkin tuo viimeisen kuvan teksti tatuoituna reiteen -niin kovaa iski reissulla Aasiassa :)

  Blogimaailma on yllättänyt itseni, hauskaa verkostoitua näin mahtavien ihmisten kanssa, nähdään matkamessuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooooh, loooove it <3 Tatuointisi on varmasti upea! Tykkään! Tykkään! Hihh....minulta löytyy "Believe in Your Dreams" tatska ranteesta...se kolahti minuun...hihhh :) Matkamessuilla siis nähdään, kiva! :) Ja ihanaa että löysit blogini.

   Poista
 7. Kiva huomata, etten ollut ainoa, joka tänään uskaltautui ensimmäistä kertaa mukaan IGTravelThursdayhin. :) Mukavan henkilökohtainen postaus, tykkäsin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa että sinäkin uskaltauduit nyt mukaan! :) Kävin kurkkaamassa sinun blogiasi ja menee heti lukulistalle... Jo sen nimi kolahti minuun. Täydellistä! Oon niin happy, että ihmiset toteuttaa itseään ja unelmia. Ja lisäksi jakavat rohkeita tarinoita - joista sitten saman henkiset (hullut-reissaajat, hihhh) ammentavat mukavasti boostia omiin seikkailuihin. Loistavaa viikkarii, ja joulun odotusta sinulle :)

   Poista
 8. Ai hitsi rantakuvat saa kyllä mielen ihan muualle täältä kylmästä! Kivaa kun lisää bloggaajia löytää IG Travel Thursdayn, lisää luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Lena, kiitos kommentistasi :) IGTravel Thursday on ollut kyllä huippu juttu! On ollut ihanaa löytää se itsekin <3

   Poista
 9. Myös untuvikko IGTravelThursdayssa ilmoittautuu! :)
  Oli pakko laittaa tuo Amerikan roadtrip-blogi itselleni ylös, Aasian valloituksen jälkeen unelmissa on päästä huristelemaan Amerikan halki niin ihana päästä lukemaan muiden seikkailuja siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhh...moikka vaan toiselle IGTT-untuvikolle :))) Ihanaa Aasian valloituksen jatkoa! Kävin kurkkaamassa sun blogia. Näyttää ki-val-le, yay! Amerikan Road Trip on hyvä seuraava maali. Toivottavasti tuosta vanhasta blogista on jotain hyötyä ;) Kaikkea hyvää seikkailuihin maailmalla! Perästä tullaan... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!