L-o-v-e travelling

Blogiani seuraavat, ja tietysti ystäväni tietänevätkin kuinka paljon rakastan, himoitsen ja tarvitsen matkailua elämääni. (Kyllähän ne tietysti töissäkin huomaa että jahas, olen taas lomilla) ;)  Reissusieluni on kyltymätön...kai se on mahdollista? Ainakin sellainen sanonta on olemassa kuin että "nälkä kasvaa syödessä". Ja uskon että teitä sielunsiskoja on monia...
Mikään ei voita sitä fiilistä kun lentoliput on varattuna, ja matka kutkuttelee siellä jossain hamassa tulevaisuudessa... Ja parhaimmillaan useampikin matka - se on tietysti sata kertaa mageempi fiilis. Mutta ei nämä matkat itsekseen taivahasta tipahtele. Vaan niiden eteen tehdään paljon töitä -kirjaimellisesti- sekä niitä suunnitellaan ja mietitään ja pohditaan aika lailla, ja ihan muutamissa villeimmissä ex-tempore tapauksissa ei mitään noista, hihhh.

Koti-ikävä on vieras laji minulle. Koti on siellä missä minä ja maailman paras matkakaverini ollaan. Vaikka rakastan kotiani monella eri tapaa, en varsinaisesti ikävöi reissuillani kotiin tai Suomeen. (Ainoa on toki huoli läheisistäni, mistä en varmaan koskaan pääse eroon, mutta onneksi on puhelimet ja skype). Tykkään jopa niin paljon kodistani, että monesti salaa toivoisin että meidän koko talon voisi siirtää jonnekin lämpimään maahan rannalle... (ei kait naapurit huomaisi mitään? tai haittaisikohan se edes niitä?).

Syy miksi kirjoitan aiheesta nyt on se, että ilokseni sain tänään tiedon, että blogini sai tuleville Matkamessuille bloggaajapassin! Yay! Eli tammikuun puolivälissä matkamessuillaan... ja ehkäpä sen tiimoilta saan täällä blogissa arpoa jotain... Jääkää siis kuulolle!

Kuvassa minä paratiisissa, Thaimaassa (Koh Nang Yuan-saarella) joulukuussa 2012.


Minne sinun reissusielusi halajaa? Ja odotatko matkamessuja?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!