Tälle päivälle.

Aamun avaukseni lemppari Yogi-teestä tänään: tämä inspiroiva aforismi, jonka kuvitin kesän lomakuvalla enkelten kaupungista Los Angelesista. Siellä jos missä janotaan unelmien perään, ja tehdään myös töitä niiden eteen. Tuli sydäntä raastava ikävä Kaliforniaan, aurinkoon ja unelmien perään. Muistetaanhan olla rohkeita, ja unelmoida isosti!2 kommenttia

  1. Mahtava ajatus, kiitos kun jaoit! Mää niin tiedän miltä susta tuntuu... sama vika meikäläisellä... Onneksi mun yökylävieras sanoi tänä aamuna, että "mutta mussu, justhan eilen puhuttiin, että jos on ongelma, niin mehän osataan niitä ratkoa" kun puhuin sille että mistä sais rahaa ja vapaata keväiseen Nycin reissuun.. ja sitte pitäis saada myös se syyskuun muotiviikkoreissu kasaan! Eli unelmiapäin! Jotenki ne ratkeaa aina eikö totta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, niin, hihhhh :) Ja kaikesta ei edes tarvitse tehdä ongelmaa... ;) Nycin muotiviikot joooooooo!!! Sitä unelmaa kohti ehdottomasti pusketaan, woop woop! Ihanaa, heti tuli entistä parempi fiilis. Vertaistuki, aaah <3 ja rohkeille unelmoijille, cheeers! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!