Testissä Laveran uusi "Brand New Edition" -meikkimallisto


Viimeinkin saan julkaista nämä uudet Laveran "Brand New Edition" -meikkimalliston tuotteet*, ja niillä tekemäni meikin. Sain ihanan ystäväni malliksi, ja oli kivaa päästä testailemaan ajan kanssa uutuuksia. Laveran uuteen Brand New editioniin kuuluu mm. mousse meikkivoide, quattro luomiväripaletti ja korostuspuuteri sekä -voiteet (2 eri sävyä). Lisäksi sarjaan kuuluu peitepuikko ja huulipuna (huulipunaa en ole nähnyt/saanut testiin).

Alla kuva uutuuksista. Neliosainen Illuminating Eyeshadow Quattro -luomiväripaletti (2 eri palettia), ovat itseasiassa aika kätevät. Lisäksi kuvassa Natural Mousse Make up -mousse meikkivoiteet (3 eri sävyä) sekä Illuminating Powder –korostuspuuterit, ja pienemmät napit kuvan alareunassa ovat Soft Glowing Highlighter–korostusvoiteita jotka tuovat kulmaluulle ja poskipäille säteilevää hohtoa.


Alla kuva lähtötilanteesta: malli ilman meikkiä ja lopputulos valmiista meikistä.

Meikin työvaiheet: Aluksi kosteutin kasvot Basis Sensitiv Moisturizing cream -kosteusvoiteella. Meikkipohja tehtiin uudella Natural Mousse Make up -meikkivoiteella (Ivory 02). Testasin myös malliston uutta peitepuikkoa muutamaan punaiseen pieneen näppyyn mallin kasvoilla. Moussen voi levittää joko sormin, meikkisienellä tai siveltimellä. Itse levitin aluksi siveltimellä, mutta jotenkin tuote juoksi siveltimen alla ja tulos ei ollut tasainen, joten siirryin levittämään moussen sormin, ja se olikin paljon parempi tekniikka.


Pohjan kiinnitin irtopuuterilla. Korostukset yritin tehdä uuden sarjan tuotteilla, mutta uudessa Illuminating Powder -korostuspuuterissa on sen verran helmiäistä, että varjostuksissa sitä en käyttänyt. (Puuteria voi käyttää myös luomivärinä, poskipunana sekä antamaan hohtoa dekolteelle). Mutta muutoin tuote toimi tässä meikissä hyvänä poskipunana ja hohtoa toi kulmaluulle sekä poskipäille testattu uusi Soft Glowing Highlighter -korostusvoide. Tuotteessa on jännä kermainen koostumus, ja se levitetään sormin (tai minä ainakin levitin). Mutta tämänkin päälle lisäsin vielä hehkua lisää, mun ehdotonta suosikkia; Beautiful Mineral Eyeshdow-luomiväriä (Golden Bay 11), jossa on aivan upea helmiäishohto!


Silmämeikin tein Illuminating Eyeshadow Quattro -luomiväripaletin kolmella sävyllä (Oriental Brown 01). Jätin vihreän sävyn meikistä pois. Rajauksen tein Laveran mustalla Soft Eyeliner -rajauskynällä. Kulmiin lisäsin hivenen vaaleaa beigen sävyistä luomiväriä luomivärisiveltimellä. Ja yläripsiin laitoin tietysti ripsiväriä (alaripsiin ei laitettu lainkaan ripsiväriä). Alaluomella on vain luomiväriä ja valkoinen sisäkajal. Sisäkajal viimeistelee meikin upeasti, ja tekee kyllä ihmeitä!

Huulet rajasin Laveran Soft Lipliner Apricot Beige -rajauskynällä, ja huulipunaksi valikoitui (minun ainoa valikoimassa oleva Laveran huulipuna) Golden Kiss 07. Joka onkin ihan mieletön sävy!



Mitäs ajatuksia tai kysymyksiä meikki herättää?

*Meikit saatu Laveralta 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!