Baanalla...

Tänään piti ottaa kaikki irti vielä tästä kesästä, siis toukokuun viimeisistä hellepäivistä. Uskaltauduin nimittäin päivällä katsomaan sääennusteita ja klups!meinasi leuka tipahtaa... Plus kolme astetta, whaaat?! Tämän tiedon valossa agendalla oli siis heti töiden jälkeen hypätä Jopon selkään kartuttamaan kilometrikisaan ajokilometrejä, nautiskella auringonsäteistä sekä fiilistellä tämän kesän tuomaa hyvää oloa. 
Suuntasin Helsingin baanalla. Siis sille baanalle, joka avattiin viime kesänä (oliko se muuten viime kesänä?), ja joka upeasti vie keskustan Kiasman takaa suoraan melkeinpä Eiran rantaan saakka. En ollutkaan aikaisemmin ajellut baanaa kokonaisuudessaan läpi, joten tänään tutustuin tähänkin osaan kaupunkiani.
Paluumatkalla yritin kurkkia Töölönlahdelle näkyisikö merellä uusia Suppaajia, kuten minä eilen. Lintsikin näyttäytyi uudesta kulmasta ja oli pakko pysähdellä tuon tuosta kuvaamaan ja ihmettelemään kesäistä kaupunkia. Yhden pysähdyksen aiheutti myös (kymppi-uutisissakin nähdyt) puistotanssit. Aika monta kymmentä ihmistä oli pistänyt puistossa jalan koreaksi musiikin kera. On tämä kesä kyllä ihmisen parasta aikaa!


Niin, nämä olivat ihan fiilispohjalta tälläisia iPhone räpsyjä... Ja niin fiiliksissä olinkin, että hetkittäin tuli jopa tunne että olisinkin New Yorkin High Linella. Ihan totta! Ja se oli bueno fiilis se! Totesin tähän ajatukseen ylpeänä, että kyllä sitä Suomessakin osataan.4 kommenttia

 1. Ihania fiiliskuvia! Baana avattiin toissa kesänä 2012. :) Muistan että sillon lonkkaroitiin siellä pitkin poikin koko kesä... tässä menee mulla valitettavasti kaikki illat kiinni kaikenlaisissa velvoitteissa, mutta ens viikolla haluan palata ajelemaan kaupunkiin pyörällä tai skeitillä. Suomen kesä ♥. Kohta mulla tulee tähän kesään loman vuoksi kuukauden lovi ja ennen sitä pitää ottaa kaikki irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh...mää vähän pelkäsinkin että vuodet ovat vierineet niin nopsaan, että 2012 se sitten avattiinkin jo! Kiitos Kea tiedosta ;) Ja niin, sulla tulee suomen suvesta pikkuinen tauko, mutta toivotaan että sitä on vielä jäljellä kun tuut ihanalta kuulostavalta road tripiltänne takaisin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mervi :) Toisinaan ihan kiva ikuistaa fiiliksiä vain rennosti puhelimen kameralla ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!