SUP, aurinko ja Töölönlahti

Jos ei voi surfata, voi aina supata. Totesin tänään. Tai vaikka haluaisi surfata ja ei osaa, niin todennäköisesti osaa supata. Tää oli ehkä siistein juttu pitkään aikaan mitä tein tänään. Pääsin vihdoinkin kokeilemaan SUPia eli Stand Up Paddle:ia. Ja ihan täällä kotimaan kamaralla, vain kivenheiton päässä kotoani.


Katselin jo viime kesänä, kun autoilin päivän päätteeksi töistä kotiini, että voi onnelliset ne kenellä on aikaa suppailla pitkin Töölönlahtea. Selvitttelin asiaa paljonkin, mutta kokematta se jäi kuitenkin viime kesänä. En rohjennut laudan päälle myöskään lomallani Los Angelesissa, vaikka joka päivä rannalla katselinkin suppaajia. Mutta siellä ne aallot ovat oikeasti aika hurjat verrattuna meidän tyyneen Töölönlahteen. 
Ajattelin keväällä, että tänä kesänä en halua jäädä rannalle vaan otan homman haltuun heti alkukesästä. Kylläpä kannatti varata aika supin alkeisiin, oli meinaan ihan super kiva puolitoistatuntinen! Nyt voin jatkossa vuokrata vain pelkän laudan ja lähteä melomaan pitkin Töölönrantaa, tai vaikkapa jopa Korkeasaareen.
Ja oliko se helppoa? Lauta on yllättävän vakaa, mutta kyllä se ihan työlästä on pitää kroppa pystyssä ja meloa eteenpäin. Se mitä eniten pelkäsin oli, että pulahtaisin veteen, mutta näin ei onneksi kohdallani käynyt. Hurja inspiraatio jäi päästä pian uudelleen laudalle!Näitä kesäpäiviä lisää, kiitos. Oon kyllä niin onnellinen kun nykyinen kotikaupunki tarjoaa näin paljon kaikkia herkkuja aivan kotinurkilla. Love it. Ja nyt on vasta toukokuu -  kovasti kutkuttaa ajatus, että tästä kesästä tulee aikamoinen! Tehdään siitä sellainen! :)


10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. ♥ Ihana Kea! Sinunkin viikonloppu näytti aika buenolle! Laudan päällä kumpainenkin ;)

   Poista
  2. Haha nimenomaan! Ei väliä onko vettä vai asfalttia... :D

   Poista
 2. Tuota on niin pakko päästä kokeilemaan! Joskus katselin Costa Ricassa kun sielä tyypit Suppailivat. Enpä olisi silloin uskonut homman rantautuvan Töölönlahdellekin :D Ja todellakin tehdään tästä kesästä täydellinen! -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla! :) En malta odottaa jo seuraavaa kertaa (ja hyviä suppikelejä)! Eikö olekin mahtavaa miten innovatiivinen tää Suomi ja Helsinki onkaan. Nämä mimmit ovat pyörittäneet tätä jo useamman vuoden Suomessa, mutta nyt toista kesää Töölönlahdella.
   Ja joo, kesälle ♥

   Poista
  2. Ei voi olla totta, kirjotiin pitkän kommentin ja se kai hävis tuhkana tuuleen, huoh. Mutta niin sitä vaan, että love you guys! Todellakin tehdään tästä unelmien kesä ja uskon että todella niin tulee olemaan! :) Tää sää vois kyllä jatkua ikusiesti tällaisena niin ei mitään hätää ois asua täällä Suomessa!

   Kun me kokeiltiin tuota suppailua Fortlauderdalessa niin mää kyllä molskahdin monta kertaa. Saatto johtua niistä aalloista ja siitä ettei meillä ollut opetusta ollenkaan. Mutta jos se alkoi sujumaan siellä niin varmaan tosiaan tuossa tyynessä vedessä myös. Mutta yöh sinne töölönlahteen ei kyllä tekis mieli pulahtaa, ei ihan sama ku Floridan turkoosit vedet :D

   Poista
 3. Mä haaveilen myös tosta, huikeen kivan näköistä! Mahtikesä on alkanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Amanda! Katso ihmeessä lisää SUP Finlandin sivuilta ja kokeilemaan vaan. Ja peukut pystyyn että säät pysyy tälläisinä kun nyt ollaan totuttu ;) Mahtikesälle iso peukku!

   Poista
 4. Tuo näyttää kyllä ihan hullun kivalle, olen itsekin reissussa joskus fiilistellyt suppailijoita. Olen täällä Darissa harmitellutkin, ettei täällä ole aaltoja surffaamiseen, mutta pitäisikin melkein ottaa selvää voisko jostain vuokrata lautaa suppailulle. Jostain luin myös SUP-joogasta Helsingissä, se ois myös aika mahtia kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka Laura! Joo, ei muuta kuin suppilautaa metsästämään siellä ;) Oli tosi tosi kivaa! Ja sitä joogaa tehdään tosiaan myös paljon laudalla, mutta mut taidoilla ei olla vielä siellä asti, vaikka joogasta tykkäänkin ;) Toivottavasti löydät sieltä suotuisat aallot ja laudat. Kivaa kesän jatkoa sinne ja tsemppiä opintoihin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!