Aurinko ja viikonloppu. Paras combo!

Viikonloppuun mahtui paljon muutakin, kuin ihanan eeppiset Marian läksärit. Nimittäin kesä saapui kaupunkiin! Se kauan ja hartaasti odotettu vieras. Ja jälleen kerran ei ollut nimittäin riemulla rajaa! 
Helteiden tulon aisti kyllä niin luissa ja ytimissä jo viikonlopun kynnyksellä perjantaina, kun odotin ilta kymmeneltä miestäni purjehduskurssilta, lauttasaaren satamassa. Ilta-auringon viimeiset säteet kylpivät lähes tyynen meren pinnalla. Ja hetken odotus sai minut kaivamaan iphoneni syövereistä omia purjehdusmuistoja Etelä-Ruotsin ja Norjan vuonoista kesältä 2009. Silloin purjehdittiin yhdessä ystävien ja tuttavien kanssa koko päivä, oli keskikesä ja mieli huoleton. Nyt on vasta toukokuu, ajattelin, ja tajusin ilokseni että koko kesä on vielä edessä! Niin parhautta!
Instagramia seuraavat huomasivatkin jo varmaan viikonloppuna myös riemunkiljahdukseni lauantain Ravintolapäivästä, jossa kehaisin että Kallio on kyllä place to be. Ostin Karhupuistosta tofunuudelit mukaani, joita täydensin kotona sitten fetasalaatilla. So good!
Eikä ole kesää myöskään ilman Tervasaarta. Minun ehdoton kesäpaikkani. Sinne kävi tieni ekaa kertaa tänän kesänä, sunnuntaina. Kurkin samalla beachimatolla löhötessäni merelle päin, miettien että missähän päin Helsingin edustaa se merimieskarhuni seilaa. Ei näkynyt, mutta hyvin lähellä siinä Suomenlinnan tietämillä olivat kylläkin seilanneet. 
Voi autuus miten ihanat säät saatiinkaan viikonlopulle, ja tietysti purjehtijapojalle.

Tänään pyöräilin perjantain tavoin töihin Espooseen. Hellettä piisasi, mutta myös aikamoista vastatuultakin. Kotiin päästyäni taivaalle alkoikin kerääntyä jo tummia pilviä... Että saas nähdä miten tämän paljon puhutun myrskyn kanssa käykään...?Ps. Tällä viikolla edessä on vielä loppujen tavaroiden kerääminen lauantain Siivouspäivä -kirppikselleni. (minut löytää sieltä nimellä "Sannan sisäpihakirppis"). Edelleen mainostan Kalliota ja Karhupuistoa, nimittäin Siivouspäivä-sivuston perusteella siellä on aivan hurja määrä myyntipisteitä, joten kaikki vaan joukolla siihen suuntaan ja tekemään löytöjä! :)

 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!