Helsinki, kesä ja auringonlaskun suppaajat

Vastapainoksi edelliselle postaukselleni on pakko päästä hehkuttamaan miten yhtä siistiä se suppailu on myös täällä Suomessa. Toki meri ei ole yhtä turkoosi, mutta nykyistä kotikaupunkiani ja sen upeaa rantaviivaa vanhoine Jugend-taloineen ja jäänmurtajineen Katajanokan edustalla on vaikea pistää paremmaksi. Keskiviikko illan sääkin oli aivan upea ja meidän kolmen tunnin sup-lautojen vuokraus ajoittui auringonlaskua alkavaan aikaan, jolloin kaikki värit näyttäytyvät ihan erilailla kuin keskipäivällä.
Matkaseuraksi meille merelle kantautui Kaisaniemenpuistossa musisoiva Stevie Wonder, sekä paluumatkalla Stadionilta kantautuvat kirkumisen äänet, jotka paljastuivat myöhemmin tulevan Robinin keikalta. Kyllä kaupungin äänien äärellä suppaaminen on elämys!
Kolme tuntiakin meni aika lailla nopeasti, kun otettiin suhteellisen rennosti melominen ja käväistiin Töölönlahdelta kiertämässä Tervasaari edes takaisin. Matkakilometrejä kertyi hieman reilut seitsemän.Kiitos kanssasuppaajat kuvista ja ennen kaikkea seurasta. On huippua löytää uusi hauska harrastus, jossa fiilis on niin paljon läsnä. Ja ensi viikolla tietty uusiks!
Ja ai niin, pulahdettiinko laudalta? Ei tälläkään kertaa. Tosin Tervasaaren edustalla tuli jo aikamoisia aaltoja ohi menevistä veneistä. Aaltojen heilutellessa voi vaikka mennä polvilleen laudan päälle. Tällöin meno on vakaampaa. Yllä olevassa kuvassa taidetaan tosin vaan pitää juoma- tai kuvaustaukoa, koska hymyilyttää noin...

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!