Niitä näitä tältä viikolta. Oikeastaan aika hitsin hyviä niitä näitä

Jippii! Tällä viikolla ostimme viimeinkin lennot tulevalle maailmanympärimatkallemme. Siis tosin vasta ensimmäiset lennot ja vasta syksyn osalle, mutta kuitenkin! Loppuosa reissusta on vielä fiilistelytasolla päässämme. Mutta muotoutuu kyllä tässä parhaillaan. -Voisiko suunnittelu hommille saada erillistä lomaa ja aikaa? Tällä hetkellä etsimme siis majoitusta New Yorkista syyskuuksi, joka on meidän ensimmäinen kohteemme. Ja voi että se asunnon löytäminen tuntuu olevan pienen tuskan takana. Mutta olen varma että jostain se ratkaisu eteemme tulee, ihan varmasti. Ja pakosti. 
Joka tapauksessa se on nyt varmaa, että syksy vietetään Jenkeissä (tälle pienet! woop! woop!). Ja toivotaan nyt hartaasti, että ne koneet saisivat jatkossakin lentää siellä ilmassa... voi että minua kauhistuttaa viime aikaiset tapahtumat. Mi-tä tääl-lä maa-il-mas-sa oi-kein ta-pah-tuu?


Kaikesta huolimatta myös hauskaa pidettiin eilen, kun ystäväni kutsumani menin juhlistamaan Studio Eneasin avajaisia tähän naapuriin Kallioon. Ihanat meikkaaja kolleegani ja kesä. Aurinko ei olisi voinut herkullisemmin paistatella juhlavieraiden keskellä ja herran ziisus mitä herkkuja siellä oli tarjolla! Itsensä Tomi Björckin tekemä taivaallisen hyvä jälkiruoka show. Anteeksi, mutta taisin parkkeerata itsekin toviksi tuon pöydän eteen. Kyllä, näin muistelen...


Eilen tehtiin muuten taas myös morsiamia ja kaasoja, kun meikkasin yhden morsion hänen suurta päiväänsä varten. Lisäksi tein hänelle ja kaasolle kampauksen. Onnea vielä kertaalleen tuoreelle hääparille! On aina niin mukavaa päästä pieneltä osin mukaan tuollaiseen suureen päivään.

Näin se tekevän aika vaan rientää ja on muuten ihan hullu ajatus, että kesä on edennyt jo yli heinäkuun. Mitä lähemmäksi kesän loppua mennään, sitä lähemmäksi meidän maailmanympärimatkan aloitus tulee. Iiiiiks!
Mutta mitäs teille kuuluu? Ja kysyn vielä täältä bloginkin puolelta että jos jollain on hyviä majoitusvinkkejä Nyciin, niin kaikki on tervetulleita! Seuraavaksi sitten huhuilen majoituksen perään Los Angelesista, mutta one step at a time. Helteistä tulevaa viikkoa kaikille! Voisi olla ihan hyvä viikko lähteä taas suppaamaan...4 kommenttia

 1. Anonyymi7/21/2014

  En jaksais enää odottaa että pääsen lukemaan täältä teidän reissusta! Ja tietty tapaamaan teidät Amerikassa! <3 Ihan hullua! Syyskuu on varmaan muuten huippu aika viettää Nykissä, oman ainokaisen Nykin-reissuni tein juuri syyskuussa ja säät oli mahtavat! -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej ihana Maria! Kiva kuulla että syyskuu Nycissä toimii! Onhan tää vähän niin, että ei meinaa itsekään malttaa odottaa ;DDD Ja wiiiiuffff....että odotan sitä että nähdään Amerikan ihmemaassa <3

   Poista
 2. Ihanaa aikaa tuo reissuodotus! :) Odotan kanssa innolla New Yorkin postauksia ja vähän harkitsen itsekin reissua sinne!

  Majoituksista tuli mieleen, että jos mitään muuta ei löydy, niin kannattaa etsiä Airbnb:n kautta. Itse löysin sitä kautta Tokion kämppäni ja se oli ihan tismalleen sellainen kuin ilmoitus antoi ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa aikaa, vaikka tosiaan miljoona asiaa tekemättä mutta kyllä kaikki järjestyy ja jos joku on varmaa niin se, että reissu vaan alkaa se yksi kaunis päivä ja silloin mennään :) Kiitos vinkistä! Airbnb:tä ollaan innokkaasti tutkailtu myös...peukut pystyyn! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!