Love. Love. Love.

Siitä on tänään kuulkaas seitsemäntoista vuotta kun tavattiin. Siis mieheni kanssa. Tai no, eihän hän virallisesti mieheni ole, mutta on kuitenkin tavallaan... Ei siis olla naimisissa, jos se sitä velvoittaa. Vaikea uskoa tätä ajan kulua oikeastaan itsekään. Kamalan pitkä aika vuosissa, mutta minkäs teet! Näin se aika vaan rientää hyvässä seurassa :)))

Paljon ollaan yhdessä seikkailtu, koettu ja vaikka missä päin reissattu. Ennen mieheni tapaamista olin käynyt tosissaan vain muutamassa maassa. No okei, olinhan silloin vasta seitsämäntoista vee. Nyt kuitenkin yhteinen palomme matkailua kohtaan on kerryttänyt meille reippaasti yli useamman kymmenen eri maata yhdessä ja hurjan määrän tietysti eri kaupunkeja, joihin aina vaan haaveilee takaisin pääsystä. On sanomattakin selvää että hän on minun paras reissukaverini! Ja paras kaikkea!

Tämä kuva on otettu viime reissultamme, kesäkuussa, kauniista kauniista Montenegrosta. Kaverimme ideoi ja otti kuvan ja oli tosi hauska yllätys löytää se iPhonesta! Kah, sopii tähän aika buenosti, eikös vaan?Ai jai, kyllä tää tyttönen on kuulkaas aika onnellinen kaikesta jo yhdessä kokemastamme, mutta yhtä suurella innolla odotan kaikkia tuleviakin seikkailuita yhdessä. Hän on mun tuki ja turva, selkäranta ja aivot (kyllä! Sitäkin toisinaan. Kuulkaa senkin voi ulkoistaa tarpeen tullen, sanonpahan vaan. En esimerkiksi muista aina kaikkia paikan nimiä, kauppoja tms tärkeitä hömppäjuttuja reissuilla, leffojen nimiä tai tärkeitä Nycin tai Hollywoodin kadun nimiä, mutta onneksi hän muistaa!). Aaaaw... I Love u babe!

Rakkautta päiväänne, muuuah! Mepä lähdetään kohta puoliin istumaan hellepäivää autoon viideksi tuntia. That´s very sexy! And HOT!


Eng // Today we celebrate our 17th years together.


12 kommenttia

 1. Kiva kirjoitus! Rakkaus on ihmeellistä :) Paljon onnea ja hyviä tulevia matkavuosia teille.

  VastaaPoista
 2. <3 <3 <3 :))) Tuo kuva on kyllä järisyttävän hieno!

  VastaaPoista
 3. Voi ihana <3 <3 Ootte kyllä niin söpö pari ja teitä odottaa ihan maailman paras seikkailu yhdessä! Onneksi olkoon vähintään sen 17 kertaa :) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla <3 Seikkailu tosiaan odottaa ja paaaaljon vinkkejä kaivataan kunhan matkareitti selviää lopullisesti :)

   Poista
 4. Ihanaa! Paljon paljon onnea, ja paljon yhteisiä ihania vuosia <3

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! :) Kaikin puolin loistava tuo kuva, ja näyttää myös siltä, että Montenegrossa on käymisen arvoiset maisemat... Mun tekee mieli tehdä pieni Interrail Euroopan läpi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Ja päiväretkemme Montenegrossa vakuutti kyllä todella vahvasti, että sinne on ehdottomasti päästävä ajan kanssa. Interrail ois huippu!

   Poista
 6. Meillä sama juttu, mies on parasta reissuseuraa ehdottomasti! Jo kolmeen ystävään on hermot matkoilla palaneet, mutta ei mieheeni :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!