Läksiäistunnelmissa Konttiaukiolla

Lauantai oli yhtä juhlaa! Tunteikasta, iloista juhlaa ystävien keskellä. Me vietettiin läksiäisiä. Maailmanympärimatkamme alkuun on enää pari viikkoa. Ja se ei ole paljoa se. Nyt oli siis juhlan aika! Ja voi että saadaan ollaan onnekkaita kuinka moni kerääntyi nyt lauantaina kesän viimeisten auringon säteiden saattelemana Helsingin Suvilahden Konttiaukiolle. Moni, hirmuisen moni.
Voi kun olisin jokaisesta teistä saanut kuvan itseni kainalossa, ja voi kun olisi ollut sata tuntia vuorokaudessa enemmän. Nimittäin juttua olisi kaikkien kanssa riittänyt niin paljon pidempään. Alkuillan päivystin osittain puhelimessa, sillä aivan kaikille Konttiaukio ei ollut tuttu paikka. Meillekin tämä paikka löytyi vasta tänä kesänä. Ja onneksi löytyi! En olisi voinut parempaa paikkaa kuvitellakaan meidän läksäreille. Aivan meidän näköinen paikka. Ja niin tuumi moni muukin paikasta, ihan huikee! Uskallan jopa veikkailla että jatkossa muidenkin partyja saattaa löytyä täältä suunnalta ja hyvä niin! Saavun mieluusti paikalle ;)

PS. Jos muuten mietitti, mistä mun noi korvakorut on (meinaan tosi moni juhlissa kysyi), niin kerron mieluusti että ovat Erika Worksin käsialaa, ja niitä saa muun muassa Kallion Fox&Rabbit mymälästä.

Voi ystävät rakkaat. Lauantai oli niin huikee ilta ja siitä isoin kiitos kuuluu teille kaikille, jotka pääsitte paikalle. Ja kuten sovittiin, otetaan juhlat uusiksi kesän kynnyksellä kun palataan takaisin. Tosin silloin teemana ei ole läksiäiset...

3 viimeistä kuvaa by Marko Saari.


Eng // This weekend we celebrate our farewell party with friends. Pure fun.

9 kommenttia

 1. En kestä miten ihania kuvia ja postaus! Oli kyllä niin huiput bileet. En malta odottaa teidän tervetuliaisbileitä =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulla <3 Niin ihanaa että olit paikalla! Ja niin huikeeta että löysin Kontit sinun kauttasi....isosti velkaa sulle :) Ja todellakin...talvi hurahtaa teillä nopeesti (toivottavasti ei meillä) ja sitten jo juhlitaankin taas :DDD
   ...Viheltelen täällä vuotta flipflopeissani ;)

   Poista
 2. Niinpä, käännetäänpä kelloa äkkiä eteenpäin, että tuutte jo takaisin ja päästään järjestämään lisää bileitä! No ei vaineskaan, kateeks käy teitä kun noin vaan lähdette maailmalle ja me jäädään tänne suremaan... :)

  Ihan huiput juhlat, ja oli kiva taas käydä Konttiaukiolla muutaman vuoden tauon jälkeen! Java oli ihan fiiliksissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että pääsitte Javan kanssa paikalle <3 Kukaan ei tullut paikalle yhtä tyylillä kun te laudan kanssa! Arvostan! :)
   Vitsi miten kivaa sitten kesän kynnyksellä nähdä taas teitä kaikkia - määkin odotan sitä kovasti jo, mutta ennen sitä olis vähän tuota palloa kierrettävänä ;DDD
   Kiitos flipflopeista <3 Osui just eikä melkein!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Näyttää olleen hyvät pippalot! Ja noi korvikset on ihanat!

  Innolla odottelen jo postauksia teidän maailmanympärimatkalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, bileet oli unelmat! Ja korvikset on tosiaan aika herkulliset - sopi hyvin tuonne miljööseen ;)
   Postauksia reissultamme alkaa tippumaan reilun kahden viikon kuluttua, iiiiiks! Ei olis enää pitkä aika reissuun :)

   Poista
 5. Voi että teille on tulossa huikea matka ja kokemus. Ja miten ihanat paardit! En kestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paardit oli loistavat! Niin rakkaat! Voi että... Haikeaa lähteä ystävien takia, mutta reissusta tulee kyllä varmasti huikea - kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!