Loppukesän taikaa Suvilahdessa

Mennyt viikonloppu saattoi olla tämän kesän viimeinen helleviikonloppu. Ainakin se oli upea, aurinkoinen, ystävien täyteinen ja sisälsi kauniita auringonlaskuja ja superkuun heijastuksia. Tämä kaikki sijoitettuna niinkin upeaan miljööseen kuin mitä Suvilahti Helsingissä on, niin aletaan olemaan hyvin hyvin lähellä täydellisyyden rajoja. Niin, ja tähän päälle kun lisätään vielä yksinkertaisesti maailman paras ruokatarjonta, mitä festareilla olla saattaa, niin ei voi kun antaa isoa peukkua Flow:lle! 

 
Myös siitä jumalaisesta ruokatarjonnasta tutuksi tulleessa Flowssa itse tällä kertaa testasin ja nautiskelin Fafa´sin falafelin, Groteskin burgerin, Street Gastron vegesandwichin ja New York Ninja burgerin. Toki toivoin että olisin voinut maistaa kaikkia tarjolla olleita ruokia, koska olisivat varmasti olleet toimivia. Mutta näillä testaamisilla jo toistamiseen New York Ninjan tarjoilut olivat kyllä heittämällä parhaita! Törkeen hyvää ja piste.
Voi kesä ja festarit.... Normaalisti sanoisin että miksi niiden pitää aina loppua?, ellen tietäisi että reilun parin kuukauden päästä meitä odottaa Las Vegasissa uudet festarit!!! Siis aivan päräyttävää! Ja jotenkin mulla on vipinä että niistä on lupa odottaa Flown kaltaista taiteellista ja visuaalista ilmettä yhtälailla. Life is Beautiful -festivaalit pidetään lokakuun lopulla Vegasin vanhassa downtownissa ja ainakin tämän filkan perusteella näyttäisi että pääsen aiemmin kuin luulinkaan takaisin flown fiiliksiin! Sama esiintyjä kuin nyt sunnuntaina, eli OUTKAST esiintyy siellä myös ja tietty mun ikisuosikkini Foo Fighters! En ehkä kestä! Alla viime vuotisia fiiliksiä Vegasista.... Loooking good! 
ps. Miten tuon Youtube-filkan saa suuremmaksi...?

Edit// Kiitos ihana Ulla, joka vinkkasi kommenttikentässä kuinka sain tuon Youtube pätkän täysleveäksi. Jeeee, oot huippu!Onkos muut yhä yhtä fiilareissa menneestä Flowsta?

Eng // Flow-Festival in Helsinki is simply the best!
 

6 kommenttia

 1. Jei, mitä ihania kuvia! Festaribeibellä on hyvin asiat tänä syksynä ;) Youtube-videon saa oikean kokoiseksi siellä videon sivulla Jaa > Upota > Videon koko ja sieltä liukuvalikosta oma koko. Sitte ku syötät haluamasi pikselit sinne, se vaihtaa ne automaattisesti upotuskoodiin.

  Btw, oot saanu kuvia isommaksi ja tosi hyvältä näyttää! Onko ollu mitään ongelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Festaribeibellä...tshihhh....! Ihana <3 Ja iso kiitos tuosta youtube-vinkistä! Tiesinkin että arvon blogaajakolleekat jeesaa kun hätä on suurin tai pienempikin.
   Tosiaan siitä jeesistä toisena esimerkkinä se, että Laura lets go-blogin Laura vahvisti sen mitä tuumailtiinkin että kuvat on muokattava käsin siihen kokoon kuin ne bloggerissa haluaa, koska se valittavissa oleva "suurin koko" ei tuota tarpeeksi suurta kokoa (tai oikeaa haluttua kokoa). Nyt sitten yritän käydä vanhoja postauksia pikkuhiljaa läpi ja muokata jokaista kuvaa... Kiva jos näyttää hyvälle! Tykkään itsekin! Ja ei ole ollut mitään ongelmia toimivuuden suhteen...paitsi just vanhat postaukset vielä heittelee. Siitä pahoittelut lukijoille :)

   Poista
  2. Joo-o, mä tulinkin tänne yytsimään, että nyt näyttää hyvältä, kun kuvat on ihanan isoja! Ihana että musta oli apua :)

   Ja grauu mikä festari-look, huikeet kengät! <3

   Poista
  3. Oli apuja! Kiitos siitä tuhannesti Laura :) Isot kuvat on vaan niin paljon enemmän jees!

   Mun kengät on muutaman vuoden takaa suoraan Miamista. Yhdet lemppareista <3

   Poista
 2. New York Ninja on aina paras. t. kävin siellä tänä vuonna kolme kertaa kahden päivän aikana! :D

  ja näin muuten Pekan pari kertaa, mut sä olit aina jossain karussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihhh.... Ihan huippua - oon vähän kade että pääsit sinne kolmesti! Mää toivoin salaa samaa ;)
   Pekka kertoi että oli törmännyt suhun! Olipa harmi että me ei tavattu, höh... No mutta onneksi hyvin pian nähdään, jee jee jeeee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!