Osana Indiedays Inspirationia!

Pssst! Joko olet muuten huomannut tuossa oikeassa sivupalkissa "Member of indiedays Inspiration" -bannerin? Se on juurikin sitä miltä se näyttää. Pienen pieni blogini on nyt osa suuren suurta (jopa 300:n blogaajan) Indiedays Inspiration -blogiyhteisöä. (wohooo!) 
Ja ei, tarkennetaan vielä varuiksi, että en siis ole blogiportaali Indiedaysin tähtikaartia vaan minut löytää sieltä Inspiration-osion takaa.

Uskaltauduin lähteä mukaan, koska käytännössä mikään ei toiminnallisesti muutu. Ja tämä hyppy indiedays Inspiration pariin sopii muutenkin tähän muutosten syksyyni. Tällä hetkellä blogissani voit siis seurata rohkeaa vuoden irtiottoa työelämästä ja Suomesta. Edessä on hyppy tuntemattomaan, joka vie meidät kokonaiselle maailmanympärimatkalle, jossa toivon teidän kaikkien nykyisten lukijoideni seuraavan mukanani aina sinne maailman ääriin saakka ja sieltä takaisin, joohan? Samalla toivotan kaikille teille uusille Indiedaysin kautta tulleille lukijoille isosti tervetuloa mukaan!


Käy ihmeessä kurkkaamassa täältä miltä indiedays Inspiration -sivuni näyttää!
 

Reissuamme pystyt myös seuraamaan Instagramissa nimellä Sannasmag ja blogini facebook-sivuilta täällä.Eng // My blog is now part of indiedays Inspiration -blog portal.

2 kommenttia

  1. Wautisi wau! Onnea uuteen blogiyhteisöön! Hienoa, että tää ihana blogi löytyy nyt sieltä! =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Ulla! Sieltä löydytään myös nykyään ja tuntuu tosi kivalle! =)

      Poista

Kiitos kommentistasi!