Ensifiiliksiä Kaliforniasta

Oi että on nannaa olla takaisin täällä, Kaliforniassa. Nannaa ei sen sijaan ole jetlag, joka herätti tänäänkin jo aamu neljän pintaan vaikka sinniteltiin nukkumaan menoa melkein puolille öille. Väsyttää, mutta ei saa unta. Ei hyvä. 
Mutta se mikä on hyvä, on että ollaan perillä. Reilun 30 tunnin reissaaminen tänne lähes toiselle puolelle palloa otti voimille. Kolme eri lentoa on kyllä liikaa tänne. En muistanutkaan sitä, sillä yleensä ollaan tultu tänne siten, että ollaan ennätetty viettää aikaa ensiksi itärannikolla ja totutella aikaeroon. Kaksikin lentoa olisi ollut vähän paremmin, mutta piti vähän säästellä lipuissa ja se kostautuu sitten noilla lentojen pituuksilla ja määrillä.

Instagramia seuraavat näkivätkin varmasti miten timanttiselta tuntui laskeutua iltahämärässä tänne Los Angelesiin. Juuri niin mahtavaa kuin muistinkin, jo ihan ensimmäiseltä kerralta vuosien vuosien takaa. Silloin näin kaupungin nimittäin ihka ensimmäistä kertaa juuri illalla, miljoonien valojen tuikkiessa kuin timantit. Sitä näkyä on vaikea unohtaa, eikä onneksi tarvitsekaan.


Majaillaan parhaillaan pari yötä täällä paikallisten ystäviemme luona palmujen ja vuorten keskellä sisämaassa. Ajeltiin tänne toissa iltana vuokra-autollamme, joka kurvaa tosin tänään jo takaisin LAX:n lentokentälle hakemaan lisää suomikavereita kyytiinsä. On ihan huikea fiilis ajatella että kohta ne tyypit on täällä, yay!
Kerroinko jo, että täällä on ihan överi kuuma. Siis niin kuuma, että ei oikein voitu olla edes ulkona eilen, paitsi sen aikaa kun käväistiin ostamassa vähän tarvikkeita tuleviin polttareihin ja häihin. Paikallinen pilailupuoti, Party City, on kyllä aivan loistava kauppa. Siellä ollessa oikein vasta tajusimme, kun pläräsimme polttarikrääsää ja vegasiin liittyviä pelimerkkejä ynnä muita, että hitsi, meidän bileethän tulee olemaan VEGASISSA! Ihan kreisiä! Aina ei oikein itsekään pysy perässä, minne tämä elämä onnekkaasti kuljettaa.
Nyt näyttäisi vielä siltä, että elämä onnekkasti kuljettaaa meidät myös yhteen erään pariskunnan kanssa, joka parhaillaan viimeistelee huikeaa maailmanympärimatkaansa. Nimittäin mitäpä sitä nyt pienellä porukalla Vegasissa juhlimaan, jos voi saada Suomi-vahvistusta Matkakuume-blogin Giasta ja Miikasta. Woop woop, sanon minä!


Tiiättekö muuten, on jet lagissa jotain hyvääkin. Nimittäin sen parhaita puolia lienee se, että aamuisin voi nähdä auringonnousun. Ja ne täällä Kaliforniassa, kuten auringonlaskutkin, ovat yleensä aika parhaita. Tälläiseen näkyyn oli muikeaa herätä ensimmäisenä aamuna.Näiden tuoreiden Cali-tunnelmien saattelemana toivotankin teille super kivaa viikonlopun jatkoa! Me aletaan pakkaamaan autoa ja käännetään pian nokka kohti Venice Beachiä, jonne majoitumme seuraavien päivien ajaksi. Aika jees. Palataan pian taas :)


Eng // We are here in California, USA. After 30 hours travelling it feels good to be back.

12 kommenttia

 1. hauskaa että pääsette viettää aikaa matkakuume-tyyppien kanssa :) ootte kaks mun suosikkimatkablogia ja odotan aina molemmilta innolla uusia juttuja :) kivaa matkaa ja toivottavasti kuumuus vähän hellittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih miten sydäntä lämmitti tämä kommenttisi. Kiitos kaunis tinssu <3
   On tosi mukavaa miten blogit tuokin ihmisiä yhteen ja yksi esimerkki siitä on juurikin matkakuume-blogin tyyppien tapaaminen, Vegasissa! ;)

   Poista
 2. Ihanaa Calia :) Kauan viihdytte jenkeissä tällä reissulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Cali on kyllä ihana! Terkkuja täältä! :)

   Poista
 3. Oihh, pitäkää hauskaa!! :)

  VastaaPoista
 4. Ahhhhh, ihanaa!!!!! Nauti palmuista ja lämmöstä ja kaliforniasta ja in-n-outista ja kaikesta!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulan kantaan muuten kaikki nuo nauttimisen kohteet ;) Just noilla mennään! :)

   Poista
 5. Siellä sää nyt oot =) Luin tän heti ekana aamulla ja samalla kans vähän ahdistuin ajatuksesta siitä jetlagista kun tosiaan menee suoraan sinne asti. Jaiks se on tylsä homma! Mutta hei aamuaikaisella sitten vaan bloggaamaan. Mutta pian sää toivut kun kaikki touhu alkaa, niin et ehdi huomata enää jetlagia... Vegasissahan ei nukuta muutenkaan! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jetlag on kyllä kökkö. Onneksi se joidenkin päivien jälkeen alkaa helpottamaan. Ai Vegasissa ei nukuta muutenkaan, hahaha... Terkkuja täältä LA:sta, jossa sääkin pian oot! woop woop! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!