Kippis vuodelle 2015! 9x parhaat kuvat Instagramissa

Mennyt vuosi 2015 on ollut yhdellä sanalla HUIKEA. Instagramissa on viime päivinä kiertänyt kooste vuoden yhdeksästä parhaasta kuvasta. Tässäpä Instan mukaan myös minun tykätyimmät kuvat - ja kyllä, tykkään niistä jokaisesta itsekin kovasti. Kuvanottopaikat ovat täynnä rakkaita muistoja ja saavat helposti suun hymyyn... Mukaan eniten tykättyjen kuvien joukkoon on päätynyt kuvia auringonlaskusta Key Westissä, Fidzillä ja Havaijilla. Beachikuvia sekä Miamista, Fort Lauderdalesta ja jälleen Havaijilta sekä tuo yksi suosikeistani, jossa istun ja fiilistelen Grand Canyonin hiljaisuudessa. Vuosi 2015 on ollut reissujen ja seikkailujen vuosi, big time - yksi parhaistani! Kiitos että olet ollut mukana.Näin vuoden viimeisenä päivänä tahdonkin kohottaa maljan ja kippistää kuluneen vuoden hyville muistoille ja toivottaa uuden vuoden tulevaksi kaikkine uusine seikkailuineen! Mahtavaa vuodenvaihdetta kaikille teille ja parhaita uusia seikkailuita meille jokaiselle! Have fun!

Instagramista minut löytää nimellä 'sannasevenseas'.


Eng // Here´s my '2015 best nine' photos from Instagram. Happy New Year everyone, cheers!

2 kommenttia

 1. Melkein kaikki on Amerikasta..... :)))))) On se vaan niin ihana! Tsih! Ihana vuosi sulla on kyllä ollut myös Amerikan ulkopuolella. Mutta onneksi me hengattiin juuri siellä, meidän yhteisessä toisessa kodissa. Ens vuonna taas sinne! <3 Luv u sis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh... tietysti ne on Amerikasta ;DDD Hahaha... Oikeestihan vuoteen mahtui kyllä ziljoona parata hetkeä, jotka eivät tietenkään yltäneet kaikki tähän... u know...
   Tänä vuonna taas Amerikkaan, tietty! Luv u too <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!