Life is Beautiful (in Las Vegas) #IG Travel Thursday

Elämähän nyt on kaunista ja mahtavaa muuallakin kuin Las Vegasissa, joten avataanpas otsikkoa hieman. Kyseessä on siis Las Vegasissa syksyisin järjestettävät Life is Beautiful-festivaalit, joihin osallistuttiin tänä vuonna jo onnekkaasti toista kertaa. Aikaisemman postaukseni Vegasin festarihurmiosta vuoden 2014 osalta pääset katsomaan täältä
Tänä vuonna Nevadan autiomaahan meidät toi ystäviemme polttarit sekä häät Las Vegasissa, jotka oli tietysti sovitettu näiden festivaalien kanssa samalle viikolle, kuinkas muutenkaan. Kutsu oli niin houkutteleva, että eihän tälläisestä kattauksesta sovi kieltäytyä ja hyvä niin. Sillä kaunistahan siellä oli.


Las Vegasin helle helli festarikansaa, ehkä jopa vähän liiankin isolla kädellä. Mittari kipusi nimittäin hetkellisesti päivällä jopa yli 100 F:n joten altaalla kelpasi viilennellä kärvistelevää ihoa. Tosin noin kuumassa ei altaalla lojumistakaan pystynyt kauaa tekemään vaan varjo tai sisätilat olivat oikeastaan se toimivin ratkaisu itselläni.

Festivaalit pidetään Las Vegasin ns. vanhan downtownin alueella, joka on itseasiassa viime vuosina jälleen noussut uuteen kukoistukseen. Fremont Streetin päästä alkava festivaali blokkaa useamman kadunkulman tuona festivaaliviikonloppuna ja parkkipaikoista tulee näin ollen keikkalavoja ja vanhoista motelleista taidehalleja. Festareille kun on tosi mukavasti tuotu esille myös taidetta ja kulttuuria monella eri tapaa.


 
Käsi ylös, kenellä ei yhtään tule aurinkoisia ja lämpöisiä kesäkelejä ikävä?
Festareista voisin itse asiassa tehdä tarkemmankin koosteen video kera, sillä tuolla tuli kuvattua aika paljon goprolla. Kyseessähän on hyvin Flow-henkiset juhlat kuorrutettuna aika loistavilla esiintyjillä, kuten tänä vuonna mm. yllätys show The Killersiltä sekä nähtiinpä lavalla rallatus biisistään "Shut up and dance with me!" tuttu (kukaan ei varmaan ole voinut välttyä tältä biisiltä) bändi nimeltään Walk the Moon. Ai jai Vegas, olet kaunis! Ja aina hauska!
Tämä olikin nyt tämän vuoden viimeinen Instagram Travel Thursday postaukseni. Jokunenhan niitä on tänäkin vuonna tullu tehtyä :) Instagramista minut löytää nimimerkillä sannasevenseas. Pääset lukemaan kaikki vuoden aikana julkaistut IGTT-postaukseni ympäri ämpäri maailman nyt helposti tästä:

Polttarijuhlat Vegasissa, purjehdusta Suomen kesässä, ikävä Fidziä, Australiaa kuukaudessa,  Uuden-Seelannin parhaat (pohjoissaari, eteläsaari), Thaimaa parhaimmillaan, Pala Filippiinien Palawania.


 
Eng //  Part of the Instagram Travel Thursday -campaign, here´s some of the pictures from  Las Vegas Life is Beautiful-festival, based on my Instagram pictures. 

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday kamppista. Suomessa Intagram Travel Thursday järjestäjiä ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca. Minut sen sijaan löytää Instagramista sannasevenseas nimellä. 


  

14 kommenttia

 1. En olekaan aikaisemmin kuullut tuosta festarista, mutta todella hauskalta kuulostaa ja näyttää! Jään odottamaan videota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika uusista festareista onkin kyse. Nämä olivat järjestyksessään vasta kolmannet. Kiva kuulla että videopostauskin kiinnostaa, jeee :)

   Poista
 2. Fremont Street oli mulle Vegasin suurin ylläri. En olisi uskonut ellen olisi itse nähnyt, että moista vanhan ajan charmia voi löytyä tuosta kaupungista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on nykyisin tosi magee! Kun esimmäisen kerran kävin siellä joskus 2003, se oli aika kämänen. Siis jäänyt ihan jonnekin 80-luvulle. Nyt se taas kukoistaa :)

   Poista
 3. Joo ei nouse käsi täällä, jännä... :D Muistan jo viime vuodelta nää festarit, kun silloinkin tosiaan kirjoittelit niistä. Siistiä, että sulla on ollut mahdollisuus osallistua samoille hyväksi havaituille festeille jo kahtena vuonna peräkkäin! Enteilee traditiota... :)

  VastaaPoista
 4. Oi näyttää kyllä hauskalta menolta! Mä en tiiä yhtään mitä 100 F on celsiuksina, eli selkeesti oon reissannu Jenkeissä liian vähä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 101 F on n.39 astetta, eli kuuma! :DDD Hetken aikaa luku käväisi jopa 104F:ssa. Täytyy sanoa, että mä olen yleensä tyytyväinen sellaiseen 85-90F-asteeseen. Toi sata on vaan liikaa.

   Poista
 5. Apua, olen liian vanha. En tiedä festareista missään päin maailmaa yhtään mitään. :( Muistaakseni olen ollut Floridassa 98 asteessa, ja se oli ihan hirveän kuuma. Minä ainakaan en nauti enää noista lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, 98F on todella kuuma. Varsinkin jos ei ole lainkaan tuulen virettä, kuten nyt vaikkapa aavikolla Vegasissa ;)

   Poista
 6. Voi että mitä hyvän fiiliksen kuvia <3 Me likes!

  VastaaPoista
 7. Festarit ja Vegas ei oo ehkä mun ihan ykkösjuttuja, mutta aurinko ja lämpö kelpais kyllä (jopa toi 100 F nyt kun katsoo ikkunasta ulos...). Ihana fiilis näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, jooo aurinko kyllä kelpais täälläkin! ;D Onneks enää öÖööö... puoli vuotta kesään ;)))

   Poista

Kiitos kommentistasi!