Koska meillä on joulu (ja Amerikka)

Monessa torpassa ja kodissa on varmasti jo jouluvalmistelut loppusuoralla ja piparitkin leivottuna. Mekin taiteilimme kaveriporukalla pipareita reilu viikko sitten, mutta kyseessä ei olleet mitkään ihan tavalliset piparkakut - vaan överi mageet Amerikka-piparit! Tai ainakin meidän mielestä näistä tuli just niin hauskat kun vaan tällä porukalla voi tulla. Hyvä ja jouluinen mieli jäi myös käteen tästä hauskasta piparisessiosta ja nyt tämä joulunalusaika ja odottelu huipentuukin sitten tänään itse jouluaattoon!
On aika kreisiä miten tämäkin vuosi alkaa olemaan pian taputoitu pakettiin. Ja mitä kaikkea tämä vuosi onkaan jo antanut ja mitä kaikkea on tullut koettua ja missä kaikkialla on tultukaan reissattua. Aika makea vuosi kaiken kaikkiaan, kuten myös nämä piparitkin oli!Tämä Amerikan osavaltiopipari on muuten kiinnostanut todella monia sosiaalisen median puolella ja se että miten ihmeessä tälläiseen ideaan edes päädyttiin! No, se on helppoa, kun pistää kasaan nämä kuvan Amerikka-fanit Ullan, Kirsin, Kean, Inkan ja Millan (ei kuvassa) niin tälläistä vaan nyt syntyy! :)Näiden piparinhuuruisten kuvien myötä haluankin toivottaa teille jokaiselle aivan super ihanaa joulua! Kiitos että olette mukana reissullani mm. tämän blogini kautta. Muistakaa rentoutua ja nauttia joulun hetkistä. Terkkuja muuten täältä Savosta! Missä sinä vietät joulusi?

Ps. Täällä on lunta!


Eng // Merry Christmas everyone!

5 kommenttia

 1. Joulu Uudesa-Seelannissa ':D Miten noi pienimmät osavaltiot onnistu? Meinaan että palaa aika helposti? Täytyy kai joskus itekki inspiroitua jotenkin piparien kanssa ja keksii uusia malleja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu Uudessa-Seelannissa kuulostaa aika maagiselle!
   Piparitalkoissa oli aika hyviä leipureita paikalla, niin vältyttiin pienten osavaltioiden polttamiselta, hihhh ;)))

   Poista
 2. Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin Mervi sinulle hyvää joulua! :)

   Poista
 3. Vitsit miten hauska idea! ;D Olen haaveillut Yhdysvalloissa kiertelystä niin pitkään kuin olen mitään matkustelusta ymmärtänyt, joten ymmärrän mistä tällaiset ideat kumpuavat ;) Hyvää joulua sinnekin ja kiitokset ilahduttavista reissutarinoista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!